Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag 27.september tok 8.klasse sykkelen fatt. Turen gikk til Rena Leir, hvor aktivitetene var flere - tyttebærplukking, grilling, hinderløype, m.m. Værgudene viste seg ikke riktig fra sin aller beste side, men heldigvis holdt regnet seg stort sett på avstand.


Tøffe saker..det er 5 meter på det høyeste..


Anders og Fredrik var på plass

Vel fremme i Rena Leir ble gruppen delt i to. Den ene halvparten var ute i tyttebærskogen. Her ble de inndelt i enda flere grupper klare for å konkurrere om hvem som sanket mest bær. I løpet av dagen ble det for øvrig sanket inn 20 liter av de røde høstbærene. Det spørs om det ikke blir litt trollkrem i løpet av de nærmeste dagene..

I tillegg til tyttebærplukking ble det lagt ut 20 ting som ikke hadde noe ute i naturen å gjøre. Tingene var lagt innenfor et avgrenset område. Så var det opp til gruppene å finne flest ting og memorere disse. For man kunne ikke plukke opp det man fant. I stedet skulle gruppene skrive ned hva de hadde funnet etter at letetiden var omme.


Marita plukket tyttebær.


 

Den andre halvparten holdt til i den nybygde hinderløypa på sørsiden av leirområdet. Her var utfordringene mange. Allikevel gikk elevene på med friskt mot og det var ikke få som forserte de fleste hindrene.

De som ville kunne også bli tatt tiden på. Kim i 8a kom seg gjennom den 500 meter lange løypa etter å ha passert alle hindrene på korrekt måte. Og tida..imponerende 5 minutter og 11 sekunder. Forsøk den som kan. Dette er tøffe saker!


Grillmat er godt

Aktivitetene i Rena Leir ble avsluttet med grilling. Det smakte godt. Og heldigvis holdt regnet seg borte helt til alle hadde fått i seg pølsene og hamburgerne. For da vi satte oss på syklene for å reise hjem.. ja, da kom regndråpene for fullt. Snakk om flaks!

Bildegalleri fra Rena Leir
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster