Åmot ungdomsskoles nettsider!Elevrådsrepresentanter:
10A
: Abebe Bediye
        Mette Nergård Lemberget
      
10B: Lars S. Rødsdalen

       Lisbeth N. Pedersen
                                             
Klassekontakt:
FAU representanter:
Vara:
Kontaktlærere
Terje Engh Wiig
Liv Tollefsen
Olav Skjæret

Teamleder: Terje Engh Wiig

 

  
Nå venter nye utfordringer..
Tre år ved Åmot ungdomsskole er over. Tre år med mye lærdom, erfaringer og vennskap. Dette ble behørig markert da elever, foreldre, familie og lærere møtte til avslutningskveld for årets avgangselever.
Mer fra avslutningen
2.juli, 2006

Med hvite busser til Polen
Fint i Polen
10.klasse har nettopp kommet hjem fra 8 dagers avslutningstur med De hvite busser til Auschwitz. Gjennom bruk av multimedia vil vi skildre våre erfaringer fra turen med Hvite busser i juni 2006. Vi har satt sammen et lysbildeshow, en Powerpoint-presentasjon og laget en film på 7 minutter fra turen.
Mer fra Turen
16.juni, 2006

Muntlig eksamen for alle
Klokken 09.00 i dag var ventetiden endelig over. Det som 10.klasse lenge har lurt på og vært spente på skulle offentliggjøres: Rektor Geir Svehagen spratt konvolutten for muntlig eksamen 2006. Det viste seg raskt at alle elevene i år kom opp..
Les mer
14.juni, 2006

Digital eksamen for første gang
Åmot ungdomsskole har lenge ligget teknologisk langt fremme innen bruk av IKT. I forbindelse med Birkebeinerprosjektet, Nobelprosjektet, "Medienes verden", "Mental helse" og mye mer ,har vi produsert mye spennende og tatt i bruk mange elektroniske hjelpemidler. I vår ble også skriftlig avgangsprøve gjennomført digitalt for første gang.
Les mer
8.juni, 2006

Imponerende fra medienes verden

Elevene på 10. trinn har gjennomført det årlige prosjektet I medienes verden. Svært mange gode og kreative prosjekter har blitt laget. Fra denne siden vil man kunne se elevenes arbeider. Ulike verktøy har blitt brukt under arbeidet - Photo Story 3, Visual Communicator og ulike videoredigeringsprogrammer.
Les mer og se videoene
11.mai. 2006

Filmer i kunst og håndverk
I løpet våren har en del av elevene i 10.klasse jobbet med film i kunst og håndverk. Temaene er i stor grad skolerelaterte og kreativiteten har vært stor. Ta en titt på det som har blitt produsert av elevene våre.
Se filmene
9.mai, 2006

Imponerende revy på "Åpen dag"

Onsdag 9.november ble det arrangert "Åpen dag" ved skolen vår. Boksalg, SMS-kurs og datakurs for pensjonister, presentasjon av energiprosjekt og ikke minst rosinen i pølsa: 10.klasse sin strålende revy "Fra drama til scene".
Les mer
14.november, 2005

Prestsjøen
Link

1.klasse(s) konsert på ungdomsskolen
Mandag 30.mai var 1.klasse invitert til konsert på ungdomsskolen. Bakgrunnen var 9.klasses jobbing med sang og spill gjennom et helt skoleår.
Les mer
6.juni, 2005

Praktiske aktiviteter på timeplanen
I natur- og miljøfag har vi energi og elektrisitet som tema for tiden i 9. klasse. I den forbindelse har vi lagt opp til noen praktiske aktiviteter som engasjerer alle. Vi inviterte derfor Eidsiva energi til skolen, som satte av en hel dag sammen med elevene i 9. klasse.
Les mer
21.februar, 2005

Mental helse ved Åmot ungdomsskole
Hvert år har 9. klasse ved Åmot ungdomsskole Mental helse på dagsorden. Dette skjer i form av et elevstyrt prosjekt som, innenfor den tiden det er avsatt, tar store deler av undervisningstiden. I år gikk dette prosjektet av stabelen samtidig med den nasjonale tv-innsamlingen ”Hjerterom” og Verdens psykiske helsedag,- ei fin ramme rundt et viktig tema for barn, ungdom og voksne.
Les mer
11.februar, 2005

Up on the catwalk
9b har store i deler av høsthalvåret jobbet med å designe og sy klær. De aller fleste valgte omsøm, så nå er gamle bukser så gode som nye. Torsdag 3. februar hadde 9b Catwalk i kantina. Det var et spent publikum som ventet og meget nervøse modeller i kulissene.
Les mer og se bilder
10.februar, 2005

See You Later Alligator
9.klasse er så heldige at de er delt i musikktimene. Dette gjør at vi kan få til samspill. Før jul hadde de gitarkurs, så alle kan spille noen grep. Nå får de vist hva de har lært..
Mer fra kurset
31.januar, 2005

 

Møtte fredsprisvinneren Wangari Maathai
Torsdag 9.desmber fikk tre elever en opplevelse de sent vil glemme. Under Nobelprosjektet i Oslo fikk Mali, Kristine og Lana fra 9.klasse et personlig møte med fredsprisvinner Wangari Maathai på hennes suite på Grand Hotel.
Les mer
16.desember

Vant digitalt kamera!
I forbindelse med Ingeniørdagene arrangerte NITO en konkurranse for å fremme elevenes interesse for realfagene. 9.klasse bidro med en Powerpoint og en stil hvor man skulle finne forskjellen på analog og digital teknologi...og vant et digitalt fotoapparat for innsatsen!
Les mer
23.november

Animasjonsfilmer i Kunst og håndverk
I fjor arbeidet hele 8. klasse med å lage animasjonsfilmer. Hele trinnet, som i alt var 53 elever, ble delt inn i 4 grupper, med 4 ulike aktiviteter. Alle gruppene hadde 2 timer i uka i 6 uker på hver aktivitet, og en av aktivitetene var altså å lage en animasjonsfilm.
Se animasjonene
17.november, 2004

Reportere på ITU-konferansen
Nylig hadde Tina, Mali, Michael og Morten 9.klasse en stor oppgave som reportere på ITU-2004, konferansen om IT i utdanningen, som ble arrangert på Universitetet i Oslo. Her forteller elevene selv om sine opplevelser.
Les reportasjen fra Skolenettet
16.november, 2004

Vellykket fjelltur for 9.trinnet
Våre to 9.klasser har nettopp vært på overnattingstur på Skramstadsetra. Med sykkel og godt humør ble det en vellykket tur
Se bilder fra turen - Galleri 1 - Galleri 2
16.september, 2004
 

Elevmedvirkning på timeplanen
Den tredje skoledagen hadde elevene i 9. klasse og lærerne satt elevmedvirkning på timeplanen. Dagen ble organisert som en felles planleggingsdag for elever og lærere, slik at elevene fikk mulighet til å sette sitt preg på undervisningen det første semesteret. Elevene kom med forslag til både ulike tema og metoder som de ville prøve ut.
Les mer
25.august, 2004

En strålende dag, i strålende vær
På den siste dagen i mars dro hele 8.klasse på skitur…i stråålende vær! Det ble en veldig hyggelig dag hvor knapt en sky var å se på himmelen. Etter en kort busstur til Skramstadsetra, var det bare å spenne på seg skiene å legge av gårde..
Mer fra turen
6.april, 2004

Den flyvende Mali
Mali i 8.klasse er ei skikkelig tøff idrettsjente, både på fotballbanen og ikke minst i hoppbakken. I vinter har hun vunnet Solan Gundersens vinterleker i Alvdal og er uoffisiell norgesmester i skihopping for 12 og 13-åringer!! I dette rennet hoppet hun 46 meter – med nedslag!
Mer om Mali
12.mars, 2004

8.klasse på "Bli kjent tur"!
Våre nye 8.klassinger har nettopp vært på "Bli kjent tur". Med sykkel tok de turen til Valmen i Osen, hvor de overnattet. Her kan du lese deres egen reiserapport!
Les mer!
5.september, 2003
 

 

 


 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster