Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Tre år ved Åmot ungdomsskole er over. Tre år med mye lærdom, erfaringer og vennskap. Dette ble behørig markert da elever, foreldre, familie og lærere møtte til avslutningskveld for årets avgangselever.


Tre år ved ungdomsskolen er over.

I tradisjonens tro fikk vi en høytidelig seanse i gymsalen med taler, underholdning og ikke minst utdeling av vitnemål – beviset for at grunnskoletiden er over.

Kveldens kulturelle innslag sto bandet EMO for. Gruppa som utelukkende består av elever fra ungdomsskolen; Jenny, Morten, Jolly og Hanne. De spilte to veldig kuuuule sanger og høstet velfortjent applaus.


EMO in action!

Vi fikk dessuten et video-sammendrag av turen som 10.klasse hadde med De hvite busser til Auschwitz. Artig å se noe av det de har opplevd.

Naturligvis ble det også taler fra rektor og kontaktlærere, før det store høydepunktet med utdeling av vitnemål avrundet høytidelighetene i gymsalen. Deretter beveget alle seg over i kantina, hvor det ble servert mat og drikke.

For siste gang var alle samlet og selvsagt er det litt vemodig. På den annen side er det flott at et kapittel i livet er over og et nytt overtar. Nå venter videre utdanning og nye utfordringer.

Vi ønsker alle LYKKE TIL VIDERE og husk: Ta vare på mulighetene!

Bildegalleri fra avslutningskvelden

Ta en titt på noe av det elevene har opplevd i løpet av
tre år ved Åmot ungdomsskole

-------------------------------------------------
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster