Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

På den siste dagen i mars dro hele 8.klasse på skitur…i stråålende vær! Det ble en veldig hyggelig dag hvor knapt en sky var å se på himmelen. Etter en kort busstur til Skramstadsetra, var det bare å spenne på seg skiene og legge av gårde..


Snakk om!!

For at alle skulle få ”prøvd skia” skikkelig ble det bestemt at vi først skulle ta oss en timelang skitur, før vi satte kursen mot rasteplassen på veien ned til Rena. De aller sprekeste rakk å bestige det beryktede Dølfjellet – en skikkelig utfordring J.

Klokken halv elleve var alle troppene samlet igjen, og sammen gikk vi til Thingstadsætra, hvor vi slo oss ned. Det tok ikke mange minuttene før det var gravd plasser og de første pølsene var på plass over bålet. Humøret var virkelig på topp!


Peter koste seg i finværet.

Noen grillet, andre solte seg eller satt og koste seg, mens andre prøvde seg i den nypreparerte hoppbakken.. Etter hvert som svevene ble lengre og mer og mer spektakulære kom også tilskuerne, og latteren satt løst..


Mali i et av sine luftige svev.

Dessverre må slike dager også ta slutt. Derfor kom tida hvor vi måtte begynne å tenke på hjemturen til Rena, litt for fort. Men slik er det og med nokså bløtt og trått føre i sporet måtte vi snart sette kursen nedover de siste 6-7 kilometerne mot Rena.

En flott dag var over..

Her kan du dele noen av minnene fra vår sosiale skidag:

Klikk på bildene for større utgave!

 

 

 


 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster