Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Skidag i Digeråsen har etterhvert blitt en tradisjon som de fleste elever og lærere setter stor pris på. Etter noen år hvor værgudene kanskje ikke har vært helt snille med oss, ble det i år en strålende dag, hvor solen skinte fra skyfri himmel.

Med buss ble elevene fraktet opp til anlegget som for dagen var glimrende preparert. Kjøreforholdene var med andre ord perfekte.

I løpet av en slik dag blir aktivitetene mange og forskjellige. Snøbrett er selvfølgelig blitt veldig populært, men fortsatt er det noen som sverger til de mer tradisjonelle slalomskiene. Innimellom ser man også miniski og telemarkski. Noen hadde også akebrett og skikjelke.

På en dag som denne er det også koselig å sette seg ned med bål, pølse, sjokolade og godt humør. Derfor var det flere som fant frem spade og lagde i stand et godt sted å sitte. Noen ble faktisk sittende der hele dagen og nyte solen, men s noen våget seg opp i bakken for å teste skiferdighetene.

Noen av elevene er ekstra tøffe i bakken og er ikke redde for verken, fart, høyder, hopp eller rail. Høyt oppe i bakken tar de fart og satser for fullt på de mange hoppene som har blitt bygd opp rundt omkring. "Grab", treseksti" og hva det nå heter var det mye av. Artig!

Alt i alt må vi si at alt lå til rette for en meget vellykket dag..og det ble det!.

Flere bilder fra skidagen
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster