Åmot ungdomsskoles nettsider!

eTwinning-utfordring for Julie, Robert,
Ingeborg og Ane

 

I tre dager, fra torsdag til lørdag, skal Julie, Robert, Ingeborg og Ane utføre en viktig oppgave. Sammen med lærerne Arne Vegard, Geir og John Harald, deltar de på den internasjonale eTwinning-konferansen på Lillehammer. Oppgaven er i første rekke å dekke begivenhetene som journalister, på Utdanningsdirektoratets egne eTwinnings-sider.


Elevene i aksjon på Lillehammer

EUs eTwinning-initiativ har som mål å formidle kontakt mellom skoler fra ulike europeiske land, ved at skolene bruker informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og på denne måten får pedagogisk, sosialt og kulturelt utbytte av samarbeidet. Dette er niende gang en slik workshop arrangeres.

Siden Åmot ungdomsskole er en del av eTwinning-nettverket, som forøvrig foreløpig består av omkring 15 000 skoler fra hele Europa, var vi selvsagt på plass. John Harald er ordinær deltaker fra skolen vår, mens Julie, Robert, Ingeborg, Ane, Arne Vegard og Geir, i første rekke er hyret inn av Utdanningsdirektoratet for å gjenskape mest mulig av innholdet på konferansen.

I og med at dette er en internasjonal konferanse med rundt 75 deltakere fra 28 land, vil elevene våre få en ekstra utfordring ved at de må skrive på engelsk.. :)

For å følge med på vårt arbeid, bør du besøke de norske eTwinning-sidene.


Fra eTwinnings åpningsseremoni i Banken på Lillehammer.

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster