Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Nok en gang ble det et meget vellykket juleball ved Åmot ungdomsskole. 10.klasse sto som arrangør, og de grundige forberedelsene gjorde sitt til at det ble en trivelig kveld for både lærere og elever.


Det ble servert kalkun.

Som tidligere ble det servert middag i skolens kantine. Alle hadde funnet frem det peneste tøyet og det var en svært så stram og fin forsamling som satte seg til bords.

Det ble servert en meget god kalkun med potetbåter, brun saus og grønnsaker. Til dessert ble det servert is. Ros til oppmerksomme 10.klassinger som sørget for påfyll av mat og drikke, og som forsikret seg om at alle syntes maten smakte. Flott service!!

Underveis fikk vi både damens- og herrenes tale. Morsomt! Også rektor holdt tale og ønsket alle en riktig god jul. To julesanger ble det også i løpet av middagen.

Etter at alle hadde spist seg gode og mette gikk vi polonaise inn i gymsalen. Innmarsjen ble avsluttet med en stilig vals.


Polonaise.

I løpet av kvelden ble det musikk fra både scene og stereoanlegg, og de fleste så ut til å hygge seg. Det var iallfall mye smil og latter..og ikke minst svært så rolige og tette danser..
Full fres på juleball!

Klokken 23 var det hele over. Et veldig flott gjennomført arrangement av 10.klasse. Gratulerer og god jul alle sammen!

Se bildegalleriet fra årets juleball!
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster