Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

I èn uke har inntil 17 elever fra alle trinn ved skolen vår, jobbet intenst med å produsere stoff til www.birken.no i forbindelse med årets Birkebeinerritt. Som takk for vel utført jobb ble alle involverte bedt på hyggelig "pizza-kveld".

Geir og Arne Vegard har som vanlig vært ansvarlige lærere og syntes det var fortjent å bruke noen av sponsorpengene vi har fått inn på pizza og brus til de flinke elevene.

Til sammen ble det produsert 44 saker til årets birken-side, i løpet av en hektisk uke. I tillegg til reportasjene er det produsert 9 videoklipp og cirka 1150 bilder i 14 forskjellige bildegallerier. Lærerne kan fortelle at det til nå har vært cirka 10 500 unike brukere (datamaskiner) som har besøkt nettstedet.

Som tidligere var birken.no på plass med en stor delegasjon på Lillehammer når deltakerne kom i mål. Sammen med lærerne dekket 9 elever begivenhetene.

Vi drev også "reklame" for vår egen side ved å ha stand i Åmot kulturhus hele fredag fra klokken 10 på morgenen til klokken 22 på kvelden.

Dette var sjette gangen birkebeinerrittet dekkes av skolens elever, mens det omkring birkebeinerrennet har blitt publisert stoff åtte ganger, siden 1999. Geir og Arne Vegard har i alle årene vært elevenes lærere og veiledere, og synes elevene har produsert utrolig mye godt stoff.

Her finnes stoff om kjendiser, lokale deltakere og vanlige birkebeinere. Det er verdt å ta en titt på arbeidet som er nedlagt.

Elevene i aksjon under årets birkebeinerritt:

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster