Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Fredag er det for femte gang klart for det store Nobel-prosjektet. I alt 20 elever og to lærere reiser til hovedstaden for å dekke begivenhetene rundt utdelingen av Nobels fredspris til Muhammad Yunus og Grameen bank, for Ungdomsavisa. Nytt av året er at du kan lese dagbøkene – eller bloggene
– til alle som deltar. 

Gjennom bloggene får man et noe annet innblikk i hverdagen til oss som skal delta. Her vil man få et bedre inntrykk av hva som egentlig ligger bak de mange reportasjene som blir publisert. Hvordan har forberedelsene vært? Hvilke problemer har oppstått? Hvem har møtt stjernene? Hvordan var opplevelsene? Hva var morsomt? Hva var kjedelig? Hvordan forbereder vi oss? Hvordan har vi det sosialt? Kort sagt vil man finne det meste omkring hverdagen rundt Nobel-prosjektet - både små og store ting.

I hele desember måned vil bloggene være tilgjengelige fra forsiden av Ungdomsavisa. I høyre marg finnes lenken "Blogger fra Nobels fredspris", hvor alle de 22 bloggene er lenket opp. 20 elevblogger og de 2 lærerbloggene til Geir og Arne Vegard.

Tankene er mange og de er forskjellige. Og allerede nå kan du lese mer om hva elever og lærere tenker i dagene før det hele braker løs. Bloggene blir oppdatert hver dag både i forkant, under og i dagene etter Nobel-prosjektet. Følg med på våre blogger.

For de som i ettertid vil lese bloggene vil disse være tilgjengelige her:
Les bloggene
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster