Åmot ungdomsskoles nettsider!


 

Etter tre år ved Åmot ungdomsskole var det tid for å mimre og ta farvel, for nå skilles våre veier. Årets avslutning for avgangselevene i 10.klasse foregikk i Åmot kulturhus. Som vanlig stod underholdning, taler, blomsteroverrekkelser og mye mer på programmet. Og det ble et verdig punktum for de flotte elevene våre.


Helene mottar vitnemålet.

Foreldre, familie, venner og lærere var møtt opp for anledningen. Alle for å gratulere med vel overstått grunnskole.

Dagens program var omfattende, og det hele startet med en time lang forestilling, der avgangselevene selv stod for underholdningen. Her var dans, sang, musikk og skuespill i fullt monn. Artig!


Skuespillertalentet er det lite å si på.

Snart fikk vi opptil flere taler. Rektor Geir Svehagen startet det hele, og lot ikke sjansen til å gi elevene mange lovord, gå fra seg. - Det har vært et flott kull, og en fantastisk flink gjeng, noe årets muntlige eksamen var ett av mange bevis for, mente han.

Rektor stod også for overrekkelsen av "Årets skolebilde 2006/2007", som gikk til Signe og Mone, for deres intervjusituasjon med Sharon Stone, under Nobelprosjektet i fjor.

I løpet av kvelden kom selvsagt kontaktlærerne Åshild og Hildegunn på banen. De hadde laget en morsom Powerpoint med bilder og film, som vakte gode minner. Ingen tvil om at latteren satt løst.


Hildegunn og Åshild har vært kontaktlærere.

Morsomt var også elevenes egen fotomontasje med bilder av alle eleven -  "8.klasse og nå".

Før mat, kaffe og kaker, kom kveldens store høytidelighet: Overrekkelsen av vitnemålene. En og en kom elevene opp på scenen for å motta beviset på vel gjennomført grunnskole. Med seg på veien fikk de også et bjørketre hver, som de skal plante og stelle i årene som kommer.


Torgeir og Kjetil


Glade jenter med sine vitnemål.


Gutta er fornøyde med dagen.

En fin avslutning på våre flinke 10.klassinger. Vi ønsker dere alt mulig hell å lykke på veien videre :)


Foreldrene var ivrige fotografer..

Flere bilder fra festen

PS! Dersom noen av dere foreldre eller elever fra 10.klasse ønsker noen av originalbildene fra bildegalleriet; send meg en e-post: ghj@amot.kommune.no og skriv ned hvilke bilder dere ønsker (dette står rett over hvert enkelt av bildene i galleriet - f.eks IMG 2182).
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster