Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Siste mandag før sommerferien ble det arrangert aktivitetsdag for elevene i 8. og 9.klasse på Åmot Eng. Fotballturnering, pilkast og boccia var blant øvelsene som stod på programmet. Også neste års nye elever fra Osen deltok.

Full konsentrasjon!

Vart det no poeng a??

Elevene var delt i cirka to like grupper, hvor den ene halvdelen hadde valgt ”diverse leker”, mens den andre halvdelen hadde valgt ”fotballturnering”.

For de ”lekelystne” ble det blant annet konkurrert i pilkast, eller dart som det så fint heter. Konsentrasjonen var det lite å utsette på og alle gjorde sitt beste. Det nye elektroniske dartspillet som teller selv var ”kjekt å ha”.

Konsentrasjon var også et nøkkelord for de som prøvde seg på boccia og cxrocket. Ikke alltid like enkelt å få kulene dit du vil ha dem, nei..

Hal i og dra!!! Den satt!

Den mest kraftkrevende øvelsen fikk nok de som møtte en jevnbyrdig motstander i ”drakamp”. Med stor innsats var det ikke mange som gav seg før slaget definitivt var tapt!

Fotballspillerne ble delt inn i fire lag: Arsenal, Manchester United, Real Madrid og Inter. Etter alle hadde møtt alle i seriespill, ble det arrangert semifinaler mellom lagene som endte som nummer 1 og 4, samt 2 og 3 i serien. Vinnerne av semifinalene møttes i finalen, mens taperne måtte kjempe om bronsemedaljene.

Seier’n gikk til slutt til Inter som overbeviste med 4-1 seier over Real Madrid i finalen, mens Manchester United vant 4-3 over Arsenal etter at den avgjørende scoringen ble satt inn under ”sudden death”.

Fotballagene:

THE WINNERS: Inter


Real Madrid


Manchester United


Arsenal

Midt på dagen var det for øvrig mulighet for grilling, noe de fleste benyttet seg av.

Alt i alt en vellykket dag i flott sommervær.

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster