Åmot ungdomsskole.
     


 

  Gruppe 3 ANIMASJONER
Gruppe 3

 

Nr. 1 "Lucifer og hårlee"

Lucifer og hårlee,  animasjon av Marit, Stine og Desiree.

Vi begynte med å ha en brainstorming/idemyldring. Der vi fant ut hvilken figurer vi skulle ha med i animasjonen. Vi kom frem til at vi skulle bruke Marit’s lus, Lucifer og håret, hårlee. Deretter tegnet Marit alle bildene vi skulle ha med i animasjonen på mellomleggspapir. Det ble til sammen 12 sider. Stine scannet disse bildene inn på datamaskinen. Og Desiree lagde animasjon av bildene.

Vi synes selv at animasjonen ble ganske fin selv om den ikke ble akkurat slik vi hadde tenkt at den skulle bli.

Nr. 2 "Penger"

Penger, animasjon av Joakin og Tor Åge.

Først så laget vi en som vi ikke var fornøyd med, den ble helt mongo !!
Så vi lagde en ny. Vi brukte for  Paint Shop Pro og Animation Shop.
Vi brukte ca. tre til fire timer på denne, myntene fant vi på internett, resten er tegnet i Paint. Vi har for det meste delt på arbeidet. Det var egentlig aldri noen ide, det var ren fantasi, vi fant bare på noe. Det ble ikke som vi hadde tenkt for den første ble jo mislykket. Vi har 17 bilder i animasjonen, som viser mynter fra forskjellige land. Det var ganske kult å lage en animasjon.

 

Nr. 4 "Skihopper"

Skihopper, animasjon av Simon og Erlend

Hensikten med denne animasjonen var at vi skulle lære og bruke paint shop pro, og kunne lage animasjoner. Vi brukte en stund på finne ut hva vi skulle gjøre, men vi fant ut at en skihopper kunne det være morsomt å lage animasjon av. Vi gjorde så hopperen hadde lite fart øverst i bakken og at den fikk mer og mer fart desto lenger den kom ned i bakken. Vi tenkte det ble litt kjedelig med bare hopperen, derfor er det også med en måne. Det ser hele tiden ut som om hopperen treffer månen, men det gjør den ikke. Vi brukte også noe som heter layers. Det er en enkel måte å flytte ting på. Ved og bare bruke musa, kan du skyve for eks. månen og hopperen uten og berøre noe annet. Det sparte vi mye tid på når vi skulle lage animasjonen.

 

Nr. 5 "Danse"

Danse, animasjon av Steffen, Peder og Jens Martin.

Denne Animasjonen ble ikke så stor som vi skulle ha den til å være, men det ble da noe til slutt.

 

Nr.6 "Smiley"

Smiley, animasjon av Kim Olav og Marius

Smiley er en animasjon som viser et smile ansikt som blir surere og surere helt til den står der og hyler og skriker akkurat som om alt er galt ingenting er riktig. Den skifter også farge ettersom å sur den blir den er laget av Marius og Kim fra 10 B. Vi laget den på ark og skannet den. Vi laget  13 bilder. Resultatet ble ikke som vi tenkte. Vi brukte formatet GIF på bildene fordi dette gir liten størrelse.

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!