Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Gruppe 2.
"Bryllupet" av Aina og Trine.
Vi hadde tenk til å lage en animasjon av plastelina, men plastelinaen var for myk til å lage mennesker med så vi fant ut at vi skulle bruke barbiedukker. Vi tok 26 bilder. Først laget vi bakgrunnen, og så prøvde vi å finne ut åssen vi skulle sette opp dokkene og hvordan vi skal få dem til å stå. Når vi skulle ta bilder, tok Aina og flyttet på dokkene mens jeg holdt dem. Vi brukte et program som heter Paint Shop pro 7 til billedbehandling, og Animation shop 3 til animasjonen. Resultatet ble kjempebra.
 

"Romskipet" av Magnus og Alexander.
Først fant vi ut hva vi skulle lage. Etterpå lagde vi en skisse. Når vi hadde laget skissen lagde vi bakgrunnen. Etterpå lagde vi romskipet og marsboeren i plastelina. Det gjorde vi mange ganger fordi romskipet ble ødelagt. Så tok vi bilder med digitalt kamera. Vi tok 39 bilder. Etterpå redigerte vi bildene i programmet Paint Shop Pro 7. Etterpå satte vi sammen bildene så det ble en animasjon i programmet Animation pro 3. Animasjonen ble som vi forventet.  
 

"Råkjøring" i Åstadalen av Martin og Tore.
Vi tegnet bakgrunn og laget papptrær. Vi tok med en leke bil som vi skulle bruke. Så lærte vi oss å bruke digitalt kamera .. vi tok 62 bilder. Vi lagret bildene i gif-format. Vi brukte Paint shop pro og Animation pro 3. Resultatet ble som forventet. Vi brukte noen uker til å lage animasjonen. Vi syntes den ble ganske bra.
 

"Raceway" av Sigurd og Kent Håvard.
Vi lagde trær med å tegne dem og klippe dem ut. Resten lagde vi på en kartong som bakgrunn. Vi brukte biler som: FORD AC COBRA, FORD MUSTANG, PORSCHE 911 TURBO, NISSAN SKAILINE GTR. Vi tok 71 bilder, fordi bana var så lang. Vi brukte sånn omtrent 10 timer på å bli ferdig med bana og ta bilder. Bakgrunnen var veldig vanskelig, og vi brukte mesteparten av tiden på bakgrunnen av banen.
Vi brukte programmene Paint shop pro 7 og Animation pro 3, og vi er veldig fornøyd med resultatet.
 

Sydenliv av May Kristin og Stine.      
Vi bruk plastilina for å lage figurene. Vi har tatt bilder.  Vi lagde en storesøster, lillesøster, en pappa og en mamma.
De soler seg på en strand. Det er tre som bader, en som ikke bader, en ligger å soler seg og går en tur til badehuset. Vi 25 tok bilder.
 

Nissetur med slede av Solveig Regine og Birgitte.
Vi måtte planlegge nøye om hvordan vi skulle ha bakgrunnen og hva det skulle handle om.
Vi hadde tenkt å bruke plastelina men det gikk ikke. Den skulle handle om en blomst som vokser seg stor, med en alv som bor inni.
Så derfor fant vi et hus og tok med oss en hund, to nisser, et reinsdyr og en gris og lagde en animasjon om en nisse som drar på slede tur.
Vi brukte digitalt kamera med å ta bilder med.
Det var veldig viktig å ikke komme borti kameraet når vi tok bilder.
Vi kom borti kameraet, de bildene måtte vi kaste.
Programmet vi brukte til å legge inn bilder i er Animation shop 3. Vi var ganske nøye med å flytte bare litt å litt om gangen. Hvis vi tok for store avstander ble det ”hull” i filmen.
 

"Cross" av John Arvid og Vegard.
Først så lagde vi bakgrunn, og så lærte vi og bruke kamra. Vi tok 82 bilder men brukte halvparten av bildene. Vi brukte en bil og kartong til bakgrunn. Så begynte vi og skrive dette. Og etter på gikk vi til Helge Olavs kontor og la det på nettet. John Arvid tok med en bil som vi brukte.

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no