Åmot ungdomsskoles nettsider!
Christina synger museflettene av Britney

 

Søt jente, Christina Aguilera. Kanskje ikke like pen som Britney Spears, men... Av den grunn vil hun kanskje heller ikke selge like mange plater. Slik er verden blitt! Allikevel synger hun faktisk museflettene av frøken Spears.

Av Christian Buen
2000-12-23 22:27:20

Oppdaget i talentkonkurranse
Christina er bare 18 år gammel og den lange veien mot stjernene begynte visstnok allerede for 10 år siden da hun opptrådte i det amerikanske talentshowet Star Search. Norges svar Stjerner i sikte, eller var det omvendt?.

Opptrådte med Britney
Tolv år gammel opptrådte hun i et Disney-show sammen med Britney Spears. Så allerede da var de konkurrenter, med andre ord. Debutalbumet til Christina har fått den høyst originale tittelen Christina Aguillera.... Dette etter at Genie In A Bottle gjorde jobben som radiohit. Antakelig er det ikke mange som har unngått denne over eteren!

Fabrikkprodukt
Sjangeren er vanlig pop, og som det meste vi spiser nå om dagen er dette også light. Talent er ofte ikke det som vies størst oppmerksomhet når en ny stjerne skal plukkes ut. I denne bransken har markedsføring, og ikke minst utseende og konsept oftest langt viktigere. Christina er mest sannsynlig et resultat alt dette. Til tross for dette har hun faktisk levert en helt greip late(!). Så får det være at den til tider høres ut som en ren og skjær kopi av enkelte av Mariah Careys sanger. For det gjør den!

Ok plate
Om vi nå et øyeblikk legger alle kritikkverdige forhold til side: Det finns pop-melodier med vers og refreng som er minst like bra som Mariahs. Så får det være opp til hver enkelt hvor mye man skal legge i det. Og dama kan synge, iallfall høres det slik ut. Men nå til dags vet man jo knapt om det er en maskin eller delvis en maskin som har tatt over stemmen. Vi får tro at alt er Christinas egne toner!

Alt i alt er ikke dette en dårlig plate, sammenliknet med mye av det andre som kommer ut innen samme sjanger. Velklingende poplåter er bærebjelken (om enn litt kjedelige). Men ikke løp og kjøp...det haster ikke SÅÅ mye!

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!