Åmot ungdomsskoles nettsider!
Er ungdom for UTILFREDS med gavene de får?!?

 

Julegaver, fotograf: Ingrid K. HagenMange har forventninger om hvor mye penger foreldrene skal spe inn i julegavehandelen. Veldig mange blir misfornøyde fordi de ikke har fått AKKURAT det de ønsket dem,og få har den baktanken om hvor mye penger foreldrene egentlig har brukt!!

Av Ingrid K. Hagen
2000-12-29 13:55:40


Er noen ungdommer for griske?

På ønskelista står det en drøss med merkeklær fra 700-800 kr og oppover, minidisk, data, playstation 2 m.m. Får de en annen bukse enn akkurat DEN Miss Sixty buksa eller akkurat DEN Diesel buksa er det krise for mange.. Foreldrene har kanskje kjøpt noe til en litt penere pris, men fortsatt en nydelig bukse/klesplagg.

Tanken viktigst
Julenissen, fotograf: Ingrid K HagenUngdom tenker sjelden at det er TANKEN som teller når de får gaver, men tenker det når de gir. De henter noen lys eller nisser fra nille og pakker det inn til mor,som egentlig har ønsket seg en miksmaster.... Mor blir selvfølgelig glad, men hvordan reagerer de fleste ungdommer om foreldrene har kjøpt noe til en 100 lapp?!

Hva synes ungdommen?
Jeg spurte 2 ungdommer hva de mente om det jeg har tatt opp.. Jeg spurte litt om hva de forventet og få og hva de pleier å gi til foreldrene..

Jente-15 år
Jeg regner som regel med en dyr og "stor" gave fra foreldrene, men tenker ikke på å gi tilbake noe så spesielt. Jeg pleier å kjøpe noe billig noe, men OK..De blir glade for alt de får..

Gutt-16 år
Jeg gir sjeldent gaver til foreldrene.. Har mye annet jeg kan bruke pengene mine på, røyk bl.a. Jeg hadde fått et sjokk hvis jeg hadde funnet noen sokker og boksere i julegave fra mamma og pappa. Gavene fra de pleier som regel å være på ca 1000kr,og det er greit, men jeg vil selvfølgelig ha mer.!!!!!!!!!

KONKLUSJON!!!
Mange ungdommer er vel litt griske, mens jeg må understreke at det er også endel som legger i en del penger til julegavene. Det de fleste kanskje mangler er det lille visdomsordet som sier at: -det er tanken som teller...

Ellers.... God Jul og Godt Nyttår

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!