Åmot ungdomsskoles nettsider!
Kjendisfest (?) på Rena!!

 

Kjetil var på plass, fotograf: Andreas Adolfsen og Mads M. Larsen
Erik Norby, Renas store sønn i følge seg selv og Villa Medusa "stjernene" :) Martin og Kjetil (bildet), inviterte midt i julestria til storslott julebord og fest. Her dukket samtidig flere av Norges B-kjendiser opp, bl.a. Tobias og Jamila fra TV3s Baren.

Av Andreas W A & Mads M. L.
2000-12-29 12:45:44

Møte med Villa Medusa-"stjerner"

Vi entrer hotellet klar til å holde et profesjonelt intervju , noe som det helt og holdent ikke blir. Vi er så heldige og få noen ord med Kjetil og Martin fra fjorårets TVNorge- suksess Villa Medusa.

Intervjuet begynner da Martin byr oss på noe å drikke og setter ned en flaske på bordet. Vi takker pent nei, skrur på kameraet og tar fram penn og papir. Med det samme kameraet tas fram , kaster Martin seg over det og studerer det nøye. Kjetil sitter der og småler av kameraten som drar vits på vits og gjør narr av Kjetil. Vi får høre (av Martin selvfølgelig) at Kjetil er litt pregat av førdagen da de tok seg en tur på en av Rens lokale Utesteder "BASEMENT". Her greide han og yppe på seg store deler av lokalbefolkningens ungdom. Kjetil og Martin spøker med at hvis de setter foten utenfor dørstokken, får de bank med en gang.

Ikke helt som vi hadde tenkt oss...
Intervjuet vårt blir helt omvendt av det vi hadde tenkt oss. Martin overtar intervjuet helt , vi og Kjetil er med. Vi morer oss!!

Omsider får vi stilt et spørsmål. Vi lurer på hva kjendisfolket skal gjøre i julen. Martin svarer både for seg selv og Kjetil. Kjetil skal ifølge Martin feire julen hjemme. Som julemiddag setter de en flaske med sprit som de deler med sugerør. Hele familien til Kjetil er alkoholikere, ler han. Martin skal også ha en hyggelig jul hjemme med familie og venner.

Gutta har også to spesielle julehilsener. Martin har en stor julehilsen til de som ikke har det så bra i julen , for det finnes en del av dem også. Kjetil mener at folk burde holde seg unna flaska + at han hilser til Medusa May-Britt. Martin håper at nissen kommer til han også , kanskje ikke en helt vandlig nisse , men en halvnaken en med en "fiffig" og søt nisselue. Guttene vil også hilse til andre kjendiser.

Tøft å være kjendis
Vi spør litt om hvordan livet til Medusa-gutta har blitt etter de ble merket med kjendisstatus. De synes som oftest det er hyggelig og bli gjenkjent på gata, og de får nesten alltid positive kommentarer. Det er verre om kvelden da andre "tøffinger" på Barer og utesteder skal fortelle hva de synes om kjendisene, men det virker ikke som om Martin og Kjetil tar seg nær av så mye.

Dett var dett
Etter en ganske lang prat finner vi ut at vi har nok. Og til slutt: Har du sett Martin og Kjetil i Villa Medusa? De er faktisk sånn i virkeligheten.

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!