Åmot ungdomsskoles nettsider!
En time blant stjernene....

 

Jane Seymour, fotograf: Hilde F, Anne D, Trond S, Tor Magne A
I forkant av årets Nobelkonsert i Oslo Spektrum, ble lagt opp til en kort pressekonferanse med noen av artistene. Ved hjelp av pressekortene fra Ungdomsavisa fikk vi på linje med andre journalister adgang til Plaza Hotell for et møte med stjernene. Blant de som møtte opp var konferansier Jane Seymoure (bildet).

Av Hilde F, Anne D, Trond S og Tor Magne A
2000-12-19 13:50:55


Streaming video

Reportasjen inneholder to lenker til streaming videoopptak. For å se disse må du ha Windows Media Player, som kan lastes ned her!

Avtalte på forhånd
Årets Nobelkonsert i Oslo Spektrum var selvsagt godt stoff for Ungdomsavisa. Problemet var imidlertid: "Hvordan kommer vi inn?" Alle plassene i Oslo Spektrum var jo utsolgt!

Vi tok kontakt med pressesjef Tone Lind Jørgensen, som viste stor velvilje. Etter å ha forklart hvem vi jobbet for og at vi hadde egne pressekort, ordnet hun to gratisbilletter til konserten på kvelden og adgang til pressekonferansen.

Bon Jovi ankommer
I det vi nærmer oss Plaza, ser vi Bon Jovi og gruppa hans ankomme i flotte Mercedeser. Vi ble stoppet av noen ”barske” karer i døra....av mistenkelige årsaker. Tenk det; bare noen meter unna Bon Jovi, og ikke en sikkerhetsvakt på stedet.

Pressekort må til
Da vi var på vei inn måtte vi vise fram pressekortene som vi hadde fått i forbindelse med Ungdomsavisa. Kontrollen var streng og sikkerhetstiltakene store, men de slapp oss inn, og vi fikk gå opp til pressekonferansen. Vi fikk gode plasser og det var bare å sette seg ned og vente.

Mange pressefolk
Det var både norske og utenlandske journalister på plass; NRK, TV2, Aftenposten, VG, med flere. Det tok litt tid før artistene kom. Noen var forsinket og andre kunne ikke komme i det hele tatt. Konferansier Jane Seymour kom for seint fordi hun satt fast i heisen..... Pressesjef  Tone Lind Jørgensen forklarte og svarte på spørsmål mens vi ventet.

Mange kjendiser
De artistene som kom var vår "egen" Sissel, Femi Kuti fra Nigeria, operasanger Sumi Jo fra Korea, Natalie Cole, konferansier Jane Seymour, operasanger Bryn Terfel, countryartist Lee Ann Womack og til slutt Paul Bateman. Sumi Jo var forresten invitert etter ønske fra fredsprisvinneren selv. Eros Ramazzotti, Westlife, Bon Jovi, Moby og en representant fra kringkastingsorkesteret kunne ikke komme på pressekonferansen, men de var selvsagt på plass i Spektrum på kvelden.

Det ble stilt forholdsvis få spørsmål i løpet av den drøyt 30 minutter lange seansen, men alle uttalte seg om hvordan det var å delta på begivenheten. Alle følte seg selvsagt beæret. Jane Seymours reaksjon da hun ble spurt om å være konferansier, kan du se her Dette er et videoopptak!. Her er flere glimt fra pressekonferansen Dette er et videoopptak!!

Klikk på bildet for full størrelse:

De med rask forbindelse kan se videoopptak på 300kbs her:

Jane Seymour

Glimt fra pressekonferansen

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!