Åmot ungdomsskoles nettsider!
Romeo Must Die

 

Ninja, fotograf: Hege SøbergDu får se en del mord. Du får oppleve hvordan krigen mellom to familier kan være. Du får se kvinner skifte fra hylende gråt til bitende sinne og du får høre en del bra musikk. Romeo Must Die er ute i kinosalene.

Av Hege Søberg
2000-12-21 14:47:21

Hele filmen handler om to familier og en forretningsmann som driver dirty business. En sønn blir drept hos hver familie og sjefens ansatte lurer dem trill rundt. De fine damene, kjekke guttene og fine bilene lar seg vise frem.

Gode skuespillere - tvilsom story
Skuespillerne er det ingenting å utsette på. Humoren blant dem er på topp. De er som skrevet inn i rollene, og de virker såpass ekte at det faktisk er troverdig. Storien, på den annen side, er litt snuskete. Det kan være vanskelig å få med seg alle detaljene hvis du ikke er veldig opplagt og har alle sansene ute, men du skjønner allikevel hovedpoenget. Det skjer em del surr her og der; filmen har mange scener som liksom skal være tårevåte, og noen slåsse-scener som liksom skal være skremmende.

Tøft å se på
Når man kommer til regien og effektene er det meste ganske bra. Men om man ikke visste det på forhånd kunne man gjettet at samme fyren som stod bak ”The Matrix” også står bak denne filmen. En slik scene burde de absolutt ha klippet bort, og det merker du med en gang du ser det. Ellers er det ganske tøft å se på alle de kule mennene (og kvinnene) som hopper rundt og slåss.

Guttefilm
Romeo Must Die er en typisk guttefilm som de fleste jentene ikke vil være med på, men jeg anbefaler dere alle til å dra allikevel.

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!