Åmot ungdomsskoles nettsider!
Skrik og skrål med 10 i skuddet!

 

Tøffe programledere.., fotograf: Andreas AdolfsenTo fulle busslaster måtte til for å frakte 80 elever fra Åmot Ungdomsskole til Oslo, for å være publikummere til ungdomsprogrammet 10 i skuddet på NRK P3. Programlederne (bildet) sørget for at det ble en hektisk time med mye skrik og skrål...

Av Espen André Kristiansen
2000-12-22 14:42:31

Alle har vel hørt på 10 i skuddet på radio en eller annen gang. I en årrekke har programmet vært et fast innslag på NRKs programliste. Denne ettermiddagen var det vår tur til å være med å lage jubel og stemning til de siste musikk-hit'ene. 80 elever fra fra Åmot ungdomsskole hadde meldt seg for å dra til Oslo for å være publikum til 10 i skuddet.

Knapp tid
Etter to og en halv time i buss nådde vi til slutt Marienlyst. Vi måtte være utenfor studioet kl. 16:40, men pga trafikk ble vi forsinket, så vi kom seks minutter før sending, noe som egentlig var litt for sent.

Howard og Øyvind programleder
Howard med et godt grep rundt Ingrid Mørstad Tollefsen! Da vi kom inn i studio var alt klart for sending, og det var stor stemning. Rett før det hele braket løs, fikk vi noen beskjeder av programleder Howard (Hey, hey, heeeeyyy!!) og Øyvind Bækkevold. Stemningen piskes opp...

Sendingen i gang
Når det røde lyset som symboliserer at vi er på radio tentes, begynner alle å hyle og skrike av full hals. Det ble størst stemning når programlederne begynte å hive ut CD-er. Dette skjedde mens sangene ble spilt, og det hele ble rimelig kaotisk.

Som publikum i studio fikk vi ikke helt høre det dere der hjemme hørte på radioen. Vi fikk stadig beskjeder om når vi skulle trykke på mentometerknappene, og når vi skulle hyle og skrike så høyt vi kunne.

Fort gjort
Etter en svært hektisk og kjapp time med musikk, skriking og kamp om CD'ene som ble kastet ut, var alle ganske hese. Da var det på tide å sette seg i bussen for å starte på den lange hjemturen.

De fleste var nok enige om at dette var en dag de aldri kom til å glemme.

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!