Åmot ungdomsskoles nettsider!
Påmelding til UKM 2001 er i gang

 

Ukm logo, fotograf: Ingrid K HagenUKM - Ungdommens kulturmønstring står for dør og påmeldingen er igang. Flere tusen ungdommer viser frem det de kan, alt fra dans, musikk, kunst, sjonglering m.m. Vil du vite mer om UKM eller hva UKM er? Les her!!!

Av Ingrid K. Hagen
2000-12-30 15:20:26

Ungdommens kulturmønstring..

Ungdommens kulturmønstring, er en mønstring hvor ungdom mellom 10 og 20 år får vist frem hva de kan. EKS: dans, musikk, sjonglering, billedhugging, teater ++++. Alle som vil kan delta på mønstringen som finner sted i kommunen din. Derfra blir det plukket ut deltagere til fylkesmønstring og videre til landsmønstring...

Det blir plukket ut 25 stk fra hvert fylke til landsmønstringen. Det vil si at det i mai vil møte cirka 500 ungdommer fra hele landet, for å vise hva de er gode for.

UKM er ingen konkurranse, men det er en jury med som plukker ut alternative deltagere som får gå videre..Juryen ser spesielt på:

- kreativitet
- kontakt med publikum
- orginalitet
- kvalitet

Vil du være med??

Hvis du har noe å bidra med til UKM i kommunen din er det ikke for seint å melde seg på. Du henvender deg til kulturhuset/kulturkontoret i kommunen din, og ber om en påmeldingslipp. Det er også mulig og spørre ved skolen din...

Dette er ikke noe å være nervøs eller skremt over. UKM er kjempegøy!! :)

Vil du vite mer så les på: www.ukm.no

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!