Åmot ungdomsskoles nettsider!

 


Av Aleksander Olstad, Trond Svendsberget og Andreas W. Adolfsen

Onsdag 3.mai var det konsert med Kaia Huuse på Åmot Ungdomsskole. Til nå er 25 skoler besøkt på turnèen, og fremdeles er det 10 som gjenstår.

Kaia sang kjempebra!Konserten var et mesterverk! Det syntes i allfall 160 ungdommer som satt bom stille og lyttet under hele konserten – noe som ikke alltid er tilfelle i forbindelse med skolekonserter. Kaia hadde en forestilling som viste seg å bli svært bra, og morsom...

Kaia sang i 40 minutter, i blant avbrutt av noen vitser– morsomme vitser!! Hun trollbandt publikum som virkelig satte pris på konserten. Med sanger som "Ekskone", "Når Svanen blir til andunger" og "Du blir populær når du dør", trallet hun i vei med en svært dyktig gitarist ved navn Håvard Caspersen ved sin side. Kaia sang også om ungdommer som kanskje er tidlig ute med både det ene og andre i de tidligste ungdomsårene, men som kanskje ikke blir helt det samme senere i livet (hør det her). 

Hun gjorde også mye ut av budskapet om at hun var mot at artister sang på engelsk, og at det ble fokusert alt for mye på utseende i stedet for musikken. "Når artistene synger på engelsk kan de tillate seg mye dårligere tekster", mente Kaia. Hun sang eksempler med Aquas "Barbie girl" og Espen Linds "When Susannah cries". Og vi kan ikke si oss annet enn enige i at det hørtes IKKE særlig smart ut. Enig? Gjør deg opp din mening ved å lytte her.

Tida med Kaia og Håvard gikk fort, men heldigvis kostet de på seg et ekstranummer.

Takk til Kaia Huuse og Håvard Caspersen!! Dette var virkelig bra. Vi gir terningskast SEKS!

Hun har nå skrevet låter til en ny plate og kanskje det blir et besøk i studio til høsten. Vi venter i spenning....

 

Last ned Microsoft Media Player 6.4

For å høre "streaming" lydopptak fra konserten, må du ha Microsoft Media Player 6.4 eller 7.0. Last den ned.

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!