Åmot ungdomsskoles nettsider!


 

Av Kristian Solli & Espen A. Kristiansen

Det var en humørfylt dag på Skramstadsetra, da 8. klasse skulle på sin sosiale skidag onsdag 29.mars.

Det var mange forventninger til denne turen, og det var ikke alle som hadde like flaks med smørningen, så det hadde klistret seg snø under skiene. 8. klasse haddeVenner... ikke verdens største lykke når det gjaldt været, for det var antydning til sol på starten, men ettersom vi kom oppover fjellet, ble det mer og mer overskyet. Det stoppet ikke oss fra og ha det moro!

Nesten alle hadde med seg pølser og annet godt, som skulle grilles over det varme og gode bålet vårt. Sjokolade og hopping var også noe de fleste tenkte på.

Mange prøvde seg i hoppbakken nede i lia. Det lengste hoppet var på 6 meter (slå den du!), og det var det Ola Rundfloen som sto for. Noen centimeter bak kom Aleksander S. Olstad og Rune T. Husby. Det var ikke alle som hoppet, men både jenter og gutter deltok.

Vi bygget hopp på de mest utrolige plasser, vi bygget et mot et tre, og et midt i ski- Ståle på hoppkanten!løypa, det gjorde så fremmede mennesker nesten kjørte på hoppene uten å se dem.

Det var noen som ville ta seg noen skiturer oppover løypa, oppover mot Dølfjellet, mens andre bare satt og koste seg, mens de tenkte på hvor godt det hadde vært med litt solskinn…

Ikke på fjellet heller, var det stille av mobiltelefoner, for det var mange som tok og spilte "Orm" og sendte meldinger.
Geir og Siri-Ellen var i godt humør, og ville ikke kjefte på oss, selv om vi kanskje hadde hatt bruk for det (…).

Før vi skulle nedover, måtte nesten alle smøre om skiene sine, for å få bedre gli nedover den 12 kilometer  lange birkebeinerløypa ned til skolen. 

 

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!