Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Tirsdag 18.juni var festkledde elever, foreldre og lærere i 10.klasse samlet til høytidelig avslutning i gymsalen ved Åmot ungdomsskole. På programmet stod blant annet musikkinnslag, taler og utdeling av vitnemål. Årets avgangselever har vært en utrolig trivelig gjeng og godordene de fikk med seg hjem etter tre flotte år ved skolen vår, var fullt fortjente.


Fullsatt gymsal under avslutningen
(NB! Klikk på bildet for full størrelse)

Så hadde altså kvelden kommet. For siste gang var vi alle samlet, før vi nå splittes. Fra høsten av venter videregående skole med nye klassekamerater, nye omgivelser og nye lærere.

I løpet av den nærmere tre timer lange avslutningsfesten stod litt av hvert på programmet. En fullpakket gymsal ble ønsket velkommen av virksomhetsleder Dag Lerdal, før den mer ”kunstneriske” delen overtok.

I to bolker fikk vi musikkinnslag ved bandet bestående av elever fra 10a: Tor Magne på gitar, Ole Martin på bass, Steffen på trommer og Mona på imponerende vokal. Vi fikk cover-låter fra artister som Red Hot Chili Peppers, Nirvana og David Bowie. Kjempebra!!


Ole Martin, Mona, Steffen og Tor Magne in action
|Modem 56Kbps|ISDN/ADSL 100Kbps|ADSL/Bredbånd 384Kbps|
NB! For se videopptakene trenger du
Windows media player -
Last ned

Talen for dagen stod Inger Grønlien Eriksen for, med gode råd og ønsker om en vellykket fremtid.

Vi fikk også se et kvarters redigert filmopptak fra årets avslutningstur til Polen og Tyskland. Ved hjelp av storskjerm fikk alle et lite innblikk i noen av opplevelsene fra den begivenhetsrike turen med ”De hvite busser til Auschwitz”. Et minne for livet – det er sikkert!

Snart overtok klassestyrerne for de to avgangsklassene – 10a: Siri Ellen Lundgren og Terje Engh Wiig, 10b: Geir Hjermstad og Helge Olav Nes. Mange gode ord til en flott gjeng!

Ingrid og Andreas stod for utdeling av roser til alle lærerne og flotte gaver til klassestyrerne! Tusen takk for det!!

Høytidelighetene i gymsalen gikk mot slutten og snart gjenstod bare overrekkelsen av vitnemål til elevene – beviset på at 9 års skolegang er gjennomført. Sammen med vitnemålet ble det overrakt en rose. Elevene fikk også med seg en cd med bilder fra året som har gått og en Powerpoint-presentasjon fra klasseturen til Polen og Tyskland.


Sissel i 10a mottar vitnemålet
(NB! Klikk på bildet for full størrelse)


Mads i 10b mottar vitnemålet
(NB! Klikk på bildet for full størrelse)

Allsang med ”Mykje lys og mykje varme” avsluttet den høytidelige delen i gymsalen.

Nå ventet kaffe, brus, kaker og mat i kantina. Etter en snau time var det hele over og vi kunne alle ta avskjed etter den flotta tida vi har hatt sammen.

Bildegalleri
(NB! Klikk på bildene for full størrelse)

   

Lykke til videre alle sammen!!!

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no