Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Til elevenes store fornøyelse kom  hip hop gruppa Pen Jakke fra Frederikstad til Åmot ungdomsskole for å holde konsert. Litt forsinket dukket ”Sjel Jonas”(DJ), ”Ubåt” (rap), ”Fundamental Lyd” (rap) og ”Skranglebein” (rap), opp. Pen jakke har rappa siden 1998. Nå er de ute på Rikskonertturnè...


Pen Jakke i aksjon!

En rekke skoler har i den senere tid hatt besøk fra gruppa. Det var lenge tvil om bandet i det hele tatt kom, da de hadde kjørt feil og havnet på galt sted. Mange elever var rimelig bekymret for at gutta ikke ville dukke opp, men heldigvis kunne alle puste lettet ut da bussen med bandet svingte inn på skoleplassen – om enn litt forsinket. Men at det var bedre sent enn aldri, var de fleste enige om.

Til tross for en noe stressende opptakt til konserten var det et opplagt band som dro i gang med tøff hip hop. I typisk stil med innstendig ”scratching”, gåing og kaving, og zagge-buksene inntakt, ga de ”full guffe”. For enkelte av lærerne virket de som om lydnivået var i høyeste laget J.


Gutta gav alt!

Et noe beskjedent publikum i starten, men snart fikk Pen jakke med seg de drøye 100 elevene. ”Fra side til side” fikk elevene med på taktfaste bevegelser, og på ”Rena-sangen” deltok de sogar høylytt på refrenget! ”Fett” og ”kult”, mente de fire gutta fra plankebyen.

Etter en drøy halvtime måtte Pen Jakke for seg. Nok en konsert stod på spilleplanen til Pen Jakke før dagen var omme. Dermed var det bare å pakke sammen utstyret og gi seg i vei!

For hip hop fansen fra Rena var det kun èn mening som gjaldt etter konserten: Dette var ”FETT”!

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no