Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Tirsdag 13.november var en viktig dag for elevene ved Åmot ungdomsskole. I dag var det nemlig klart for skolebesøk på Koppang videregående skole og Elverum videregående skole. Her ble det arrangert "åpen dag", og våre elever benyttet anledningen til å gjøre seg kjent med skolenes tilbud og muligheter.

DATAROM: Datarommet på Koppang var populært!

Turen gikk først med buss, til Koppang videregående skole. Her ble elevene møtt av blide elever og lærere som reklamerte så godt de kunne for skolen sin. Det var lagt opp til en rekke aktiviteter som elevene kunne følge med på. 

Blant annet kunne man se på noen av aktivitetene det blir lagt opp til i forbindelse med kroppsøvingsfaget. Var du litt "tøff", kunne du delta selv også. Datarommet ble også vist frem, samt mye mer. Det som allikevel kanskje vakte størst nysgjerrighet og spenning var det som foregikk på kjemirommet. Her presenterte læreren en rekke artige eksperimenter som resulterte i både røyk, damp, lukt, smell og iskrem(!). 


Spennende forsøk på Koppang!

Etter noen timer på Koppang gikk turen sydover igjen til Rena. Tilbake på skolen ble elevene tilbudt spaghettigryte. Mange benyttet seg av dette før vi to timer senere igjen satte oss på bussen. Denne gangen gikk ferden til Elverum videregående skole - ELVIS.

På ELVIS var det lagt opp til en stor utdanningsmesse i gymsalen. Bedrifter hadde satt opp fine stands som skulle friste elevene til å satse på nettopp deres yrke. 


Utdanningsmesse på ELVIS

Det var imidlertid ikke bare i gymsalen det foregikk. De ulike studieretningene hadde også åpent hus og viste frem noe av hva de har å by på. Helse- og sosialfag kunne blant annet tilby måling av blodprosent og blodsukker....


Elever på Helse og sosial målte blodprosenten...

Først klokken 20 var vi tilbake på Rena igjen etter en lang dag med inntrykk og tilbud. Så gjenstår det bare å velge rett skole og rett linje, men det er vel ikke bare, bare.....??

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no