Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag 7.februar var de fleste av elevene i 10.klasse på Oslo-besøk. Formålet med turen var å besøke Varemessehallen på Sjølyst, hvor den årlige messa ”Jobb & utdanning” foregår i disse dager. Så gjaldt det da å spørre og finne opplysninger om veien videre….


En av avdelingene under årets jobb- og utdanningsmesse.

Turen startet med buss fra Rena litt over klokken halv ni. Drøye to timer senere var vi fremme i hovedstaden. I og med at vi bare hadde tre timer til disposisjon gjaldt å benytte tiden.

Jobb- og utdanningsmessa er et svært omfattende arrangement. Den store to etasjes hallen var delt i flere avdelinger, fulle av stands. Her kunne elevene hente informasjon om hvilke videregående skoler de kan gå for å bli det de ønsker. Her var også høgskoler fra hele landet representert for de som ønsket å vite mer om disse. Var du interessert i utdanning i utlandet var det mulighet for rikelig informasjon også om dette. Skoler fra hele verden lokket med sine tilbud.


Ingrid og Ida samlet informasjon.

Da tiden for avreise nærmet seg hadde mange benyttet muligheten godt til å finne ut mer om deres videre vei i utdanningsjungelen. Poser og bager var fylt med brosjyrer og annen nyttig informasjon.


Beate var med til Sjølyst!

Rundt klokken fem var vi tilbake på Rena, forhåpentligvis noe klokere enn da vi dro.

Nå skal valgene snart tas… Veien videre skal velges… Lykke til alle 10.klassinger!!

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no