Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag før høstferien var det ”60-talls lunsj” for både elever og lærere i skolens kantine. I om lag èn time skrudde vi tiden 30-40 år tilbake. Med tidsriktig bekledning, god, gammel musikk og hamburger og cola, ble det en riktig hyggelig stund. 


Peeeace...., Kristin, Lisbeth og Malene

”Daydream Believer” med The Monkees og ”Turn! Turn! Turn!” med The Byrds var bare et par av de mange 60-talls slagerne som ljomet ut av stereoanlegget og som virkelig satte oss i riktig stemning denne dagen. I tillegg hadde 9.klasse, som for øvrig var ”hjernen” bak denne tilstelningen, pyntet opp med plakater på veggene; ”Flower-power” og ”Peace and love”, stod det blant annet å lese..


Stilige karer: Vegard, Ole Erik og Pål.

I og med at 60-tallet var i fokus, hadde mange funnet veien langt inn i det gamle klesskapet, på loftet og i kjelleren, for å hoste opp gamle klær. Ja, her var det mange som dukket opp i svært så stilige kreasjoner!!


Stilig, Arne Vegard!


Jan hadde vært en tur i det gamle klesskapet.

Også vareutvalget i kantina var av det spesielle slaget i dag. Men med hamburger og Coca cola på menyen, var det ingen som klagde på utvalget..


Pernille og Thea kunne selvsagt by på Pin Up og Lolipop!

Snart er timen over og vi lusker tilbake til klasserommene. I bakhodet surrer fremdeles den gamle Dylan-slageren …… ”Hey, Mr. Tambourine Man, play a song for me..”.

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no