Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

I løpet av denne høsten har vi ved Åmot ungdomsskole hatt flere halve dager fylt med ulike idrettslige aktiviteter – sykkel, orientering og friidrettsdag. Denne gangen var det klart for tre timer med ballspill, og nok en gang ble det en vellykket dag.


Full fart på Åmot Eng!

Elevene kunne velge mellom en rekke ulike ballaktiviteter. I forkant hadde alle valgt den type spill de helst ville være med på. Og mulighetene var som nevnt mange; fotball, håndball, tennis, squash, golf, sandvolleyball, basketball, m.m.

Etter lunsj var det full spredning på elevene. Med hver sin lærer som organisator ble aktivitetene satt i gang… i Rena Leir, på Hovdmoen, på Sorknes Golf, på ungdomsskolen og på Åmot Eng.

På ”Enga” var det selvsagt fotball som stod på planen. Etter litt oppvarming ble det lagt opp til turneringsspill, og det var ingen hvemsomhelst som skulle gjøre opp seg i mellom – Arsenal, Liverpool, Manchester United og Real Madrid!


Full innsats!

 


Jon Anders jubler for scoring!

Etter seriespillet var det klart for finaler. Bronsefinale og gullfinale. I den store finalen møttes Arsenal og Liverpool. Det stod lenge uavgjort, men bare åtte sekunder før slutt dundret Torstein Petter Mørstad Tollefsen ballen i vinkelen fra 20 meter: 3-2 til Liverpool! Tidligere hadde for øvrig bror Jon Anders scoret to mål for Liverpool-laget..

PS! Hadde de samme lagene møttes i virkeligheten hadde nok ikke resultatet blitt det samme. Da ville ganske sikkert Arsenal dratt i land en grei seier! Det er vel alle enige i.. ;) Ikke sant??

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no