Åmot ungdomsskoles nettsider!
 

 

 

Torsdag 20.desember var det klart for årets juleball! - En flott og annerledes måte for elever og lærere å være sammen på, sa elevrådsleder Tom Arild Glenne i sin tale. Og det ble en kjempekveld - med stil, godt humør, god mat, mye dans og ikke minst KJEMPEFORNØYDE elever og lærere!


Janja og Krister var stilfulle som alle andre!
(NB! Klikk på bildet for full størrelse!)

Som i fjor var 10.klasse ansvarlige arrangør av skoleballet. Men uten økonomisk støtte og sponsing ville ikke arrangementet latt seg gjennomføre. Det rettes derfor en stor takk til de som bidro: Nopal, Rena Lions, Rena sanitetsforening, elevrådet, ungdomsrådet og Åmot ungdomsskole.

Synd at FAU avslo støtte til arrangementet med begrunnelsen at "FAU har en annen profil i forhold til det vi bruker penger til". En bedre måte å skape gode relasjoner mellom lærere og elever på utenom klasserommet skal man vel lete lenge etter, noe som også elevrådslederen var inne på i sin tale.

Det hele åpnet med middag i skolens kantine. Her var det pyntet til fest! Stilige bord med flotte dekorasjoner. Hver enkelt plass hadde også sitt bordkort i rødt eller grønt med gullskrift! Flott!

Under middagen holdt Stine og Pål tale og informert om det meste. En jobb de gjennomførte aldeles utmerket!


Stine holdt tale og informerte under middagen, mens
Pål stod for vitsene. En jobb de taklet utmerket!
(NB! Klikk på bildet for full størrelse!)

Etter middagen bestående av kalkun, ris, loff og saus, fikk vi gele med vaniljesaus til dessert. Det smakte!

Etter den gode middagen var det snart på tide å forlate kantina. Herfra gikk alle polonese inn i gymsalen. Også her var det pyntet til fest!


Pernille og Trine klare for dans i gymsalen.
(NB! Klikk på bildet for full størrelse!)

Alle så ut til å ha en fortreffelig kveld! Humøret var på topp og alle så ut til å ha det riktig så gøy! Latter og fornøyde ungdommer på alle kanter..

Etter polonesen som ble avsluttet med en liten vals, tok det ikke lang tid før dansemusikken var i gang. Folk strømmet til og maken til danseglade ungdommer... og voksne skal du lete lenge etter. Etter en imponerende start tok det hele seg mer og mer opp. Her var det ikke mange som ikke tok seg en svingom i løpet av kvelden. Etter hvert ble det både ringdans og borddans..

Kvelden bød også på underholdning. Det nystartede bandet "Dødfødt" debuterte på scenen. Kjempetøft! Bandet består av Lars Petter, Alexander og Damir fra 10.klasse og de så ut til å ha det gøy! Også publikum likte det de hørte, for foran scena var det til tider tilløp til både "head banging" og mer til!


Lars Petter i "Dødfødt" debuterte på scenen!
(NB! Klikk på bildet for full størrelse!)

Klokken 11 var det hele over. Et svært vellykket arrangement var over. Det var både elever og lærere hjertens enige om: "Kjempekult", "Artig". Ja, her var det bare godord å høre fra de feststemte elevene. Vi gleder oss allerede til neste år!


Christina og Snorre var et av mange par på dansegolvet!
(NB! Klikk på bildet for full størrelse!)

Flere bilder fra juleballet
(NB! Klikk på bildet for full størrelse!)

       
 


 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no