Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Et godt kosthold er viktig for å kunne fungere skikkelig. Nå har Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) ved skolen vår tatt et krafttak for å bevisstgjøre nettopp dette. I forrige uke arrangerte de felles lunsj og ”kostholdskurs” for alle ved skolen.


Flotte lunsjbord i kantina!

Med Per Skaare og Elisabeth Ilsaas i spissen inviterte FAU til dekte lunsjbord i skolens kantine. Riktig mat var satt frem – det var bare å forskyne seg; Grovt brød, pålegg, juice, melk, frukt og grønt. Det så også ut til at elevene likte maten, for det var ikke mye som ble til overs!


10.klassingene forskyner seg.

FAU ønsket å markere hva de mener er riktig og viktig mat, og fikk sponset lunsjen av Sparebanken Hedmark på Rena. Det må også nevnes at Rena Sanitetsforening har gitt en flott kjøkkenmaskin til fremtidig kantinedrift. Flott!

FAU har også sponset hver av skolens klasser med 500 kroner til kantinedrift, som skal brukes til sunn mat i kantina. Ann Karin Hangård er satt til å hjelpe elevene med dette, og vi er svært godt fornøyd med de grepene som er tatt! Forandringene er tydelige allerede!

Det var også invitert fagpersonell til kantinelunsjen. Ragnhild Bolstad fortalte om betydningen av et riktig kosthold for å kunne fungere skikkelig, og advarte spesielt mot den svært så sukkerrike brusen. 

Også helsesøster Ruth Skille var på plass og snakket om diabetes og forebygging av dette.
 

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster