Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag 23.januar var det nok en gang rikskonsert for elevene ved Åmot ungdomsskole. ”Hårtopp i drift” med Trond Lindheim ble en spesiell opplevelse.. Med humor og sitt piano hadde han publikum i sin hule hånd.


Trond Lindheim in action.

Elever og lærere måtte le flere ganger.. for ikke å si gapskratte, av den morsomme og dyktige pianisten. Med sine mange overraskende påfunn ble det riktig så muntert rundt pianoet.

Mange gjenkjente kanskje Trond Lindheim som bandlederen i Thomas Giertsens TV-show ”I kveld med Thomas Giertsen”. Noen hadde nok også sett ham som medlem av diverse husband og orkestre i ulike TV-program. Som komponist sjokkerte han hele Norge med en ”kommentarkantate” for kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit fremført på NRK1 på bryllupsdagen. Han har dessuten gjort seg bemerket som akkompagnatør og pianosolist i hele Norges musikkliv i en årrekke.


Publikum moret seg...

Under ”Hårtopp i drift” spilte og fortalte den hårfine musikeren fra sitt varierte og spennende musikerliv. Også noen av elevene fikk føle Tronds dyktighet på kroppen. Ved en rask titt på Olav og Trine i 8.klasse fikk de raskt komponert hver sin melodi. Riktig muntert ble det!

Avslutningsvis kastet Trond seg inn i musikkbransjens topp-sjikte. Britney Spears er jo en av mange lettkledde damer med suksess og herr Lindheim kunne selvsagt ikke være noe dårligere. Med håp om verdensomspennende suksess kastet han skjorta og spilte som besatt til ellevill jubell!


Trond Lindheim, Britney Spears eller var det Jim Carrey?

Nei, dette var morsomt, Trond!

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no