Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

31 år er gått siden Rolf Berge startet sitt virke som lærer ved Åmot ungdomsskole i 1971. Nå trekker han inn lærebøkene og går over i pensjonistenes rekker! Siste dag før sommerferien ble Rolfs avgang behørig markert i skolens kantine.


Rolf fikk overrakt en rekke gaver.
Her er rektor Dag, Torunn, Rolf og ordfører Gundersen.

Alle skolens lærere var selvsagt på plass for å ønske Rolf lykke til videre. Også ordfører Per L. Gundersen var tilstede … og selvsagt kona Torunn, som i fjor gikk Rolf i forkjøpet. Nå skal de sammen bruke tida til andre ting enn skole. - Mest sannsynlig vil nok Rolf dyrke favoritthobbyen vedhogging, mente ordføreren. Men kjenner vi ham rett vil nok tida gå med til mer enn som så. Reising, hyttekos, barn og barnebarn vil nok ta sin del av tiden.


"Alle" var i kantina.

God mat og flotte kaker var selvsagt satt frem i kantina. Og sammen med mange flotte taler ble det en riktig hyggelig stund.


Rolf var selvsagt først i kakekøa!

Spesielt moro var det å høre Rolf selv fortelle om ”eldre tider”, blant annet fra den gangen kontorplassen ikke fantes og da dressen og slipset ble byttet ut med den mer moderne lagerfrakken.. og ikke minst alle de lure ideene som ikke var så lure allikevel..

Nå håper vi at du får ei flott tid fremover, Rolf og at du tar deg tid til å stikke innom oss på skolen en gang i blant.. Vi har alle satt pris på å ha deg som kollega - flink, dyktig og trivelig som du er.

Kanskje var det litt vemodig å ta farvel etter 31 år ved skolen vår, Rolf? Men som du selv sier det: ”Det går nok over”!!

PS! Også to andre lærere sier nå takk for seg på skolen vår. Ole Kristian Mellum og Elin Rhonda Misund har valgt å flytte på seg og ta seg jobb nærmere hovedstaden. Vi takker også dem for innsatsen og ønsker de lykke til videre!!

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster