Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

I løpet av denne høsten arrangeres en rekke aktivitetsdager ved skolen vår. Til nå har vi både hatt sykkeldag, orienteringsdag og friidrettsdag. Dette er populære tiltak blant elevene, og aktiviteten er stor..


Balansen i orden!!

Det virker som om værgudene også synes det er viktig at elevene har det fint når de er ute, for det har vært lite å utsette på været. Det blir straks en litt hyggeligere stemning når regnet holder seg unna.

Under sykkeldagen fikk elevene muligheten til å velge mellom ”Lang”, ”Middels” og ”Kort” løype. De aller sprekeste tråkket hardt og imponerte i den krevende løypa, mens andre nøyde seg med en litt roligere tur. Blant de som valgte den korteste løypa, var det lagt inn en ekstra utfordring midtveis. Her måtte elevene nemlig gjennom en sykkeltest som krevde både god balanse, beregning og presisjon.

Orienteringsdagen ble lagt til det fine og varierte terrenget rundt Rena Leir. Også her hadde elevene muligheten for å velge en løype tilpasset egne ferdigheter og forutsetninger. Bare noen få tok sjansen på å velge den ”vanskelige” løypa. Disse gjorde en virkelig god innsats!! Det var også mange blant de som valgte de lettere alternativene som gjennomførte i fin stil.


Hvordan gikk nå dette??

I etterkant av dagen ble det foretatt trekning av tre premier blant de som greide alle postene, uavhengig av hvilken løype de hadde valgt. Trekningen ble gjennomført i kantina og de tre som stakk av med en drikkeflaske + pulver var Eivind Scheistrøen, Pernille Stensrud Skaret og Sigurd Berger. Premiene var gitt av Rena Sport! Tusen takk til dere!!

Foreløpig siste aktivitetsdag hadde friidrett som utgangspunkt. Noen elever valgte skolemila, mens de aller fleste var innom ulike poster på friidrettsbanen; 60 meter, lengde, liten ball, presisjonsspark/-kast og potetløp. Her var det mange som viste stor innsats i det flotte høstværet.

Her er noen glimt fra friidrettsdagen:


 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster