Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Onsdag 16.juni var hele dagen viet idrettsaktiviteter med ball. ”Balldagen” ble arrangert på Åmot eng og godt over 100 elever fra ”Ungdomsgruppa”, 8. og 9.klasse deltok. Seks lag kjempet om sammenlagtseieren i fotball, finsk rugby og baseball.


Rugby er et krevende spill!

Lagene fikk de klingende navnene Dragons, Oilers, Trashers, Devils, Flyers og Stars. I løpet av dagen møtte alle hverandre i de ulike ballspillene. I alt ble det seks kamper à 20 minutter (2 kamper i hver gren), så for de som stod på, ble det en krevende dag i vinden.


Det ble kjempet hardt om ballen. Her Vegard og Herleik!

Heldigvis ble kampene delt i to med en god times lunsjpause midt på dagen. Da var det godt at grillen var varm.. For det tok ikke mange minuttene før pølsene gikk ned på høykant.

De fleste elevene stod godt på og gjorde en flott innsats i løpet av dagen, andre bør nok ta seg selv litt i nakken og vise større initiativ og innsats..


Mette smeller til i baseball..


Linn....strikes!!!

På en dag som denne er det viktigste å ha det gøy og være i aktivitet, men da det siste fløytesignalet gikk og alle kampene var spilt, viste det seg at Devils var laget som hadde kapret flest poeng etter 4 seire, 2 uavgjort og 0 tap!  

På det spreke vinnerlaget deltok Linn, Per, Kenneth, Kristine, Marte, Espen,Mona, Liv Toril, Tore, Alexzandra og Marius.
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster