Åmot ungdomsskoles nettsider!
 

 

Fredag 18.juni var endelig siste skoledag før sommerferie. Nå venter noen gode uker, uten lekser og skolearbeid. Den siste dagen står alltid hygge og utdeling av karakterbøker i fokus. De fleste er på skolen denne dagen, men 9b var samlet til frokost hjemme hos Helge Olav.


Kent Håvard på frokostbesøk.

En etter en dukket elevene opp da klokken nærmet seg 9 på morgenkvisten. I forkant hadde Geir og Helge Olav ordnet til frokostbordet.

Etter litt hopping på trampoline var alle klare for frokost. Det ble et hyggelig og godt måltid for alle, for her var mye å velge i: Ost, egg, pølser, servelat, sardiner, syltetøy, juice og litt ”grønt”.


Ella og Trine tester trampolina!


Frokost!

For Herleik var dette en spesiell dag. Han flytter nå i fra Rena og til et nytt sted med ny skole og nye venner. Som en liten avskjedsgave fikk han et bilde bestående av flere situasjoner av seg selv fra de to årene på ungdomsskolen. Lykke til videre, Herleik!


Litt moro..

Etter litt husking, fotballsparking, trampolinehopping, m.m., var det på tide med å si takk for et fint skoleår. Men selvsagt måtte karakterbøkene deles ut først. Mange var fornøyde med flere av sine karakterer, mens andre der og da bestemte seg for at ”neste år…da….”. Det er en fin innstilling. Gjør man sitt beste, kan ingen forlange mer!


Utdeling av kakarkterbøker.


Espen kikker i karakterbok.

Stå på og god sommer!
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster