Åmot ungdomsskoles nettsider!
 

 

Vi befinner oss altså for tiden i sveitsiske Geneve, hvor vi torsdag kveld mottok 1000 Euro – cirka 8 500 kroner for 4.plassen i eLearning Awards. Bidraget vårt – Nobelprosjektet - deltok i den høytidelige finalen i konkurranse med 10 andre europeiske skoler.


Her har vi nettopp mottatt premien på 1000 Euro

Læringssenteret har sørget for det økonomiske, slik at vi begge kunne ta turen ned til den gjeve finalen.

Mer enn 150 gjester var invitert til den reneste gallamiddagen i anledning av finalen, som for øvrig foregikk i den flotte operaen i byen. Matsalen var av det virkelig flotte slaget, med gullbelagt kunst, krystallkroner og speil på alle kanter. Det var heller ikke mye å utsette på den tre retters middagen vi fikk servert.


Flotte omgivelser!

Dessverre nådde vi ikke helt opp i selve konkurransen, men må allikevel si oss veldig fornøyd med fjerdeplassen. Tross alt har det vært med 600 bidrag fra 24 land i eLearning Awards. Og etterpå vanket det mange gratulasjoner, både fra Læringssenterets folk og representanter fra departementet. Også en del utlendinger som var invitert til middagen kom med sine gratulasjoner.

Vinnerbidraget kom fra Irland og var svært omfattende. Svært store ressurser var satt inn i dette prosjektet. Prosjektet om kystlinjen Sligo, involverte 12 skoler fra 10 kommuner, og det var i grunn ikke veldig overraskende at vinnersummen på 4000 Euro havnet i irenes lommer.

I dag - fredag - var alle de nominerte finalebidragene samlet til presentasjon av sine prosjekter. Alle skolene fikk 10-15 minutter på å presentere seg selv og prosjektet. Her var alle finaledeltakerne både Israel, Spania, Italia, Irland, Island, Finland, Frankrike.. og oss da fra Rena og Norge.

I og med at det var en svært så internasjonal forsamling måtte vi legge frem prosjektet på engelsk. Men vi hadde forberedt oss godt og det hele gikk veldig greit.

Nå venter et par roligere dager. Været er godt og det ventes strålende sol med temperaturer rundt 20 grader. Vi tar i kveld turen til Chamonix i Frankrike og flott alpelandskap, før vi kommer hjem igjen på mandag.


Geneve viser seg for tiden fra sin beste side.

Geir og Arne Vegard

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster