Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag før juleferien var skoledagen flyttet til kveldstid. Da var det nemlig klart for det etter hvert så tradisjonsrike juleballet. For fjerde år på rad møtte elever og lærere til det stilfulle arrangementet. 10.klasse stod som vanlig for de omfangsrike forberedelsene. Og at jobben var gjort var det liten tvil om.

I kantina var dekket på til julemiddag. Måten det var gjort på var også imponerende, med orden og fine dekorasjoner. Bordkortene var også artige.. forseggjorte pepperkaker med navn på. Med dempet belysning og levende lys i tillegg, ble stemningen perfekt.

Til middag fikk vi servert kalkun med poteter, saus og salat. De smakte!! Desserten bestod av gele med vaniljesaus. Drikke var selvsagt julebrus.

 

BILDET: Fin stemning i kantina.

 

Underveis ble det som vanlig i fine selskaper fremført sanger i fellesskap. Skjønt høy sang, kan man knapt kalle det.. Vi har vel litt å gå på der.. For øvrig var stemningen høy, og smilene og latteren satt løst.


Om litt er desserten klar..

Etter en drøy time rundt middagsbordet, var det snart på tide å flytte på seg. I polonaise gikk vi på rekke og rad over i gymsalen.. Hånd i hånd med kveldens borddame, før det hele ble avsluttet med en feiende vals.


Stilfullt i polonaise..

Vel over i vårt festlokale gikk praten om løst og fast. Noen var også svært så trofaste mot dansegolvet .. både når det gjaldt den gledesspredende støveldansen og de mer rolige greiene..

Musikken var av det varierte slaget, og de ivrigste slo seg til og med på sangen over høyttaleranlegget i en karaokelignende seanse.

Alt i alt en fin kveld med festkledte elever og lærere. En hyggelig avslutning på første halvdel av skoleåret.

Flere bilder fra juleballet
(NB! Klikk på bildet for større utgave)

 
 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster