Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Før sommerferien tar til har også lærerne ved skolen sin egen avslutning. Det hele foregår på tradisjonelt vis i kantina med snitter, kaker, brus og kaffe. Men denne gangen møtes ikke alle igjen til høsten. Hele fem går over i andre jobber eller må vike plass for andre som kommer tilbake i jobb.


Sommeravslutning.

Det mest spesielle er at hele administrasjonen forsvinner. Virksomhetsleder Dag går over i ny jobb ved Åsnes ungdomsskole, mens inspektør Jan går over i en ny rektorstilling på Gjøvik. Det blir med andre ord spennende å se hva som skjer frem mot skolestarten vår i august.


Dag og Jan takket for seg.

Av lærerne har Eva fått seg en stilling ved Koppang videregående skole og starter der til høsten.


Eva til Koppang..

Lykke til i de nye jobbene!!

Når det gjelder Bjørn og Ewa er det litt usikkert hva som skjer, men per i dag kan man ikke love arbeidsplass fra høsten. Men ting kan skje i løpet av sommeren. Vi håper vi sees når vi starter forberedelsene til et nytt skoleår.


Ewa mottok blomster..


..det samme gjorde Bjørn.

Det var med andre ord uvanlig mange som takket for seg under årets læreravslutning og talene satt løst. Rolf og Torunn som har gått av med pensjon var innbudt. Det var hyggelig. Og Rolf kvitterte selvsagt med en liten tale. Alt er nesten som før, ment han. – Til og med lappene på oppslagstavla er de samme. De henger der fortsatt, humret Mr.Berge.

Alle som nå forlater oss fikk overrakt blomster. Det samme gjorde kontordame (eller skal vi si kontorfullmektig, Marit?) Marit, som vi er så avhengige av. 

Etter hvert var det på tide å ønske hverandre en riktig god sommer. 11.august treffes vi igjen, mens elevene er heldige og får noen dager ekstra. De møter vi igjen mandag 16.august.
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster