Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Mens 10.klassingene gjennomførte muntlig eksamen, forlot de andre elevene skolen og hadde en dag ute i det fri. Elevene i 9a og 9b tilbrakte dagen i Rena idrettspark. Her stod lagsamarbeid og idrettsaktiviteter i fokus. Med premier fra Rena Sport og Rena Pizza og grill ble deltakerne ekstra fornøyde..


Herleik passerer høydelista på uortodoks vis..

Elevene var delt i fire lag: Rena Lakers, Rena Magic, Rena Diamondbacks og Rena Ducks. Sammen skulle de sanke mest mulig poeng for laget i flere forskjellige øvelser: Orientering, diskos, spydkast, lengde, høyde, 400 meter og "morostafett".

 
Alexzandra i et kjempehopp.

I flere av øvelsene ble det regnet ut gjennomsnitt av resultatene til alle elevene på hvert lag, mens de på 400 meteren plukket ut en gutt og en jente til å representere laget. På stafetten deltok alle med hver sin etappe, med blant annet baklengs løping, presisjonskasting, søppelsekkløping og "tyrkisk straffe". I den sistnevnte øvelsen gjelder det å snurre ti ganger rundt en oppsatt kjegle og deretter sparke en ball i mål. Ikke alltid like lett når verden står på hodet...


Birgitte i gang med sin søppelsekk-etappe..

Aktivitetene ble avbrutt med en god pause midt på dagen. Grillede pølser smakte godt.. For de som ikke syntes de hadde fått nok aktivitet var det dessuten muligheter for både tennis og sandvolleyball i pausen..

Det ble en vellykket dag i det flotte sommerværet. Alle lagene viste god innsats, men aller best var Rena Magic som med 39 poeng var klare vinnere. Gratulerer!! Neste lag fulgte 9 poeng bak.

På Rena Magic deltok Tore, Martin B, Tor Erik, Emilie og Alexzandra fra 9a, mens Herleik, Olav, Carina og Trine var med fra 9b.

Dermed var det disse tøffingene som først fikk velge premier fra det svært innholdsrike premiebordet: Pizza og brus, svettebånd, sykkelbriller, kalkulatorer, frisbeer, XL1, lommekniver, m.m.


Premieutdelingen avsluttet dagen.

Selv om det var "Magic" som stakk av med seieren viste også de andre lagene flott innsats og det var fortjent at også disse fikk fine premier å velge i.

Igjen takk til Rena Sport og Rena Pizza og grill som sponset en rekke fine premier. Takk også til Rena idrettspark som lånte oss både anlegg og utstyr.

Klikk på bildene for større utgave
 

 

 


Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster