Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Tirsdag 9.mars tilbrakte våre to 9.klasser dagen på Soler videregående skole, avdeling Sønsterud Skogskole. Vi var invitert ned til en dag fylt med aktiviteter og informasjon om skolen. Det ble en riktig morsom dag, hvor elevene stortrivdes!


En fornøyd Cato.

Turen gikk sydover med buss på morgenkvisten. Her må det først legges til at denne dagen ikke ville vært mulig om ikke Landbrukskontoret hadde sponset bussturen med 3400 kroner.

Med de siste nedskjæringene på budsjettene har det etter hvert blitt verre og verre å få til denne type turer. Men heldigvis tro altså Landbrukskontoret til, slik at turen til Sønsterud kunne gjennomføres. Tusen takk for det!

Da klokken var nesten 10 var vi fremme. Vi ble tatt i mot av noen hyggelige elever ved skolen, som var med og hadde ansvaret for oss hele dagen.


Flinke og hyggelige elever
fra Sønsterud videregående skole.

Vi ble snart delt i grupper, hvor vi ble presentert for noen av aktivitetene ved skolen. Vi fikk også en grundig gjennomgang av studiemulighetene og forholdene ellers ved den trivelige skogskolen.

Som nevnt var det en dag fylt med action og morsomme aktiviteter. Hør bare her: Luftgeværskyting, snøscooter- kjøring, kjøring med firhjulig og sekshjuling, samt treklatring. I tillegg ble det arrangert konkurranse, for å finne ut hvem som kunne håndtere en øks best. Her skulle en sukkerbit deles i to!


Ole på scooter'n.

Etter kvalifisering og utslagningsrunder, endte det hele i en spennende finale mellom Magnus og Jon Anders, hvor sistnevnte stakk av med den jeve premien: Cola, Japp og selvsagt ÆREN!


Jon Anders håndterte øksa best.

Da klokken var passert to, var det på tide å se hjemover igjen. En fornøyelig dag syntes vi alle. Tusen takk til elevene fra Sønsterud som stod for gjennomføringen av et flott opplegg!

Flere bilder fra Sønsterud.
(NB! Trykk på bildet for full størrelse)
 

     

 

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster