Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

På kvelden den 16.juni var foreldre, elever og lærere i 9.klasse samlet til kombinert foreldremøte og sosialt samvær på Nesvangen. Etter en nokså kald og overskyet første del av dagen, viste værgudene seg heldigvis fra sin beste side under det drøye to timer lange møtet.


Flott på Nesvangen denne kvelden.

Først på programmet stod ”Avslutningstur i 10.klasse”. Ulike meninger og alternativer ble diskutert, og det hele endte med at et forholdsvis stort flertall av foreldrene ville satse på en tur til Polen med ”De hvite busser”. Deretter ble det foretatt valg av klassekontakter og representanter til FAU.


Grillinga i full gang..

For nærmere informasjon om klasseturen og valgene: Les referatet fra møtet.

Mens foreldrene gjennomførte sitt møte, holdt elevene seg aktive med prat, ballspill og fisking. Tor Erik og Martin greide faktisk å hale i land ei flott gjedde på den korte tiden!


Martin og Tor Erik rakk å hale inn ei flott gjedde.

Etter at den mer formelle delen var over var det sosialt samvær med grilling, hyggelig prat og ikke minst underholdning og aktiviteter som elevene hadde forberedt. Selvfølgelig sørget de for at vi alle fikk brynt hjernen vår med en krevende quiz..

Overrekkelsen av "Årets skolebilde 2004" fant også sted denne kvelden. Bildet av Martin under en av vinterens aktivitetsdager vant avstemningen på våre hjemmesider.


Aina, Trine, Mona og Weronica stod
for den artige quiz'en.

Etter drøye to timer ute i det flotte været, var det hele over. En vellykket og hyggelig kveld før sommerferien tar til.
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster