Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Mandag 20.desember ble årets juleball arrangert. 10.klasse hadde forberedt det hele med mat, drikke, dekkede bord, musikk, taler, sanger, loddsalg, kiosk og julepynt. Stivpyntede møtte både elever og lærere til det som skulle bli en svært vellykket kveld.


Hege og Olav

Som vanlig startet det hele med mat i kantina. Matgruppa hadde ordnet med god kalkun-woc, som smakte aldeles fortreffelig. Til maten ble det selvsagt servert julebrusbrus.

Omgivelsene i kantina var i år svært flotte. 10.klasse har i høst hatt i oppgave å lage et julebord for fire, og denne kvelden skulle altså bordene dekkes med pynt, glass, tallerkener og bestikk.

Trine og Emilie holdt det hele sammen og sørget for at taler og sanger ble gjennomført til punkt og prikke.

Etter god time i kantina var det snart på tide å starte festen. I polonese beveget vi oss over i en pyntet gymsal med juletre og annet nødvendig tilbehør: Julelenker, lyskuler i taket, osv.

Det ble en svært vellykket kveld hvor alle så ut til å ha det trivelig. Dansegulvet var iallfall fullt det meste av kvelden og latteren satt løst.


Wow! Her er det fest!


Hyggelig på juleball.


Staute karer!

Det var også utlodning av en rekke gevinster. den gjeveste - en fruktkurv fra Kiwi - var det Alexander i 10a som stakk av gårde med.

Klokken 23 gikk siste dans og snart kunne alle tusle hjem i denne kalde førjulskvelden..  Et skikkelig vellykket arrangement, hvor en rekke sponsorer fortjener en stor takk. Uten dere ville det ikke vært mulig å gjennomføre årets juleball. Så før du ser vårt bildegalleri nederst på siden vil vi rette en takk til alle som har bidratt til festen.

Tusen takk til:
Montèr
Maxbo
Texaco
Gjensidige
Karl Olavs båtfirma
Spar
Byggeriet Stensberg
Rena tannklinikk
Rena Apotek
Glommen Skogeierforening
Puslekroken
Hartz
Gjensidige
Sport1
Kiwi
 

Se vårt bildegalleri fra juleballet
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster