Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Tirsdag 24.april fikk vi storfint besøk på Rena. Rap-gruppa ”Gatas Parlament” er et av Norges heteste band i sin sjanger, og i Kulturhuset på Rena var det stor begeistring for de 4 Oslo-gutta.


Tøft på konsert!

Gatas Parlament turnerer for tiden Hedmark i samarbeid med Turnéorganisasjonen. På denne turnéen besøker de i alt 24 ungdomsskoler, og vi var altså én av de heldige.

Gatas Parlament er pionerer i norsk hiphop og var den første gruppa som rappet på norsk. Bandet består av Elling, Aslak og Don Martin, og har siden oppstarten spilt ubeskrivelig mange konserter over hele landet for folk og fe i by og bygd. Men Gatas Parlament er ikke bare et band som vil lage baluba på fester.

Oslobandet er kjent som en gjeng med meninger om mangt, mye og mer. Gutta i Gatas Parlament er ute etter å snu opp ned på det meste som er dumt i verden, og er kjent for kritiske låter blant annet med tekster mot krig og for internasjonal solidaritet.


Her tok det helt av!

Drøye 200 elever og lærere var til stede under den 40 minutter lange konserten, som bød på flere tøffe låter. Det er tydelig at de er en rutinert gjeng, for samspillet var meget godt og presist.

Kontakten med et ”tregt” Østerdals-publikum fikk de raskt, og snart var samspillet mellom scene og sal på topp. Her fikk publikum både trimmet stemmebånd og kropp. Morsomt!

Alt i alt et fartsfylt show, spekket med humør og liv! Artig!!

Se vårt bildegalleri fra konserten i Åmot kulturhus


Bjørn hjalp gutta å rydde etter konserten.

Les mer om Gatas Parlament på deres hjemmesider. PS! Her kan du laste ned en haug med tøffe låter i mp3-format.

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster