Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

I dag fikk vi sove litt lenger, og folk spiste frokost fra kl 06.00 – 09.30.

Så kjørte vi til Krakow for å tusle der, og handle. Det er en helt utrolig fin by! Og været har vært helt nydelig og strålende! Det har vært opptil hvert fall 25˚ og helt blå himmel. Det er som å være i Syden, til og med t-skjortevær på kvelden! (Haha, til dere som sitter hjemme i ”finværet”) Gatene er helt rene, uten søppel, ikke en gang tyggiser på bakken! Kjempekoselig folk er det også.

Midt på markedsplassen fikk mange en morsom opplevelse med duer, som var veldig tamme. Duene satt på arma og hodene til folk, det var til og med en fyr som ble bæsja på! Namnam…

Kl 14.30 måtte vi ned igjen til bussen, for da skulle vi kjøre til saltgruvene.

Der fikk vi en omvisning, og fikk se utrolig mange fine skulpturer som var laga av salt. Vi fikk se det største kapellet der, nede i gruvene. Alt var laget av salt, og det var muligheter for å gifte seg der. I alt var det holdt 34 bryllup der, men det var flere års ventetid.

Vi tok et gruppebilde som vi fikk kjøpe etterpå. Senere fulgte en skummel og skranglete heis, men alle overlevde den.

Så var det tid for folkeloredans og middag! Vi spiste middag og dessert, med folkedans som underholdning. Etter middagen var det vår tur til å danse, og de heldige som ble bedt opp og slengt rundt på gulvet, var Hildegunn, Morten (faren til Siri), Egil (faren til Karoline), Bent Inge (faren til Julie), Linda og Else-Marie, som til og med ble løftet opp! Det var også litt alldans, med alle klassene som var der. Dansen gikk ut på at alle stod i ring og at et par stykker skulle gå rundt med et tørkle, og så sette seg ned med en utvalgt på gulvet. Deretter skulle de gi hverandre tre kyss på kinnet, og da måtte det velges nye personer.

Etter at middagen var over kjørte vi hjem med fullt party i bussen, ”Vallset” er nå den nye hiten.

En liten stund etter at vi kom hjem fikk vi ha party nede i spisesalen, og mange, til og med gutter var med og dansa vilt rundt, med noen luftepauser ute inni mellom. Det var kjempegøy, alle var svette, men i veldig godt humør, i tillegg kom overtrøttheten frem, og alt ble enda morsommere. Alt endte selvfølgelig med to grupperoligdanser, med gode og svette mennesker. Pluss et fint gruppebilde til slutt. Alt var kjempekoselig, og alle var kjempegode venner! Etter festlighetene ble vi sendt opp på romma våres for å pakke til i morra.

Så nå sitter vi (Mone, May Lisbeth og Else-Marie) på rom nr 3 (Else-Marie og May Lisbeth sitt rom) og skriver dagbok til alle der hjemme. Mone er litt misfornøyd med vannet sitt, for siden vi ikke kan drikke vann fra kranene her, så må vi kjøpe, og Mone har nå klart å kjøpe 1, 2 l med kullsyrevann, som hu ikke liker. Æsjæsj…

Nå når vi sitter her (22.45) så er det nøyaktig 1 time og 15 minutter til Else-Marie har bursdag, hurra!

Nå må vi pakke til i morra, så hadet på badet, også sees vi på søndag!

Hilsen Mone, May Lisbeth og Else-Marie! : ) <3

 
 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster