Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Vi begynte å kjøre med bussen kl. 08.00 fra et trestjerners hotell som heter Qubus. Vi var trøtte og slitne, men var nøtt til å følge skjemaet for å rekke alt vi skulle gjøre denne dagen.

Det første vi gjorde i dag var å stoppe på grensemarkedet ved grensen mellom Polen og Tyskland, hvor meningen var at vi skulle bruke opp våre siste Złoty. Disse pengene gikk nok for det meste på godteri. Vi var der omtrent en halvtime, før vi gjorde oss klare for å dra over grensen til Tyskland.

Alt gikk bra ved passkontrollen, så vi dro videre innover mot Tysklands hovedstad, Berlin. Da vi kom fram begynte vår kjære reiseleder, Liv Berit å fortelle om muren, bygninger og annet generelt i denne byen.

Her begynte vi med å spise på Hard-Rock- kafé, hvor vi fikk burgere og pomes frites. Etter dette fikk vi noen timer til shopping, og de fleste fant ut at det ikke akkurat er billig i Berlin. 500 NKR for et slips f eks. Billig?

… Etter noen timer i Berlin begynte mange av oss å bli ganske slitne etter en lang dag og en forferdelig varme, og det var det på tide å dra til TV-tårnet på over 300 m. Det var helt utrolig høyt! Det var litt mye kø der pga mange folk, men allikevel; en opplevelse verdt å huske!

Vi drog derfra etter en times tid til et litt større og finere hotell enn det forrige, Hotell Comfort. Først spiste vi middag og senere spilte noen bowling, mens andre bare slappet av.

Det var altså den dagen ! : )

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster