Elevgruppen ved Åmot ungdomsskole, 2005-2008

 

I løpet av tre år ved Åmot ungdomsskole opplever og deltar elevene i svært mye forskjellig; spennende timer og prosjekter, turer, besøk, sosiale aktiviteter og mye mer. På denne siden har vi samlet alle sakene som har vært publisert på skolens hjemmeside, som har direkte tilknytning til elevgruppen i perioden 2005-2008. For øvrige saker i henvises det til arkivet.

 

Sammen for siste gang

Vitnemålet er i boks.

Torsdag 19.juni, var 10.trinn ved Åmot ungdomsskole samlet for aller siste gang, iallfall som elever ved skolen vår. Det ble en flott avslutning med taler, sang, vitnemålsutdeling, blomsteroverrekkelser og alt som ellers hører med.

Les hele saken - 22.juni, 2008

 

Mye bra under muntlig eksamen

Fredrik og Kim var fornøyde.

Tirsdag 10.juni ble det avholdt muntlig eksamen for våre avgangselever. I år var det fagene engelsk, natur- og miljøfag, samfunnsfag og krl som elevene måtte vise sine ferdigheter i. Når det gjelder resultatene var det mye positivt; Nærmere 40% av elevene oppnådde karakteren 5 eller 6.

Les hele saken - 10.juni, 2008

 

Frykten for det ukjente..

Frykten for det ukjente

10.trinn har nettopp gjennomført årets "vitnemålsprosjekt". I løpet av èn uke ble det jobbet i grupper og produsert en rekke filmer, Powerpoint-presentasjoner, m.m. . Årets tema var "Frykten for det ukjente". Her kan du se et knippe av noen av det som ble produsert under prosjektet..

Denne reportasjen inneholder videoopptak Les hele saken - 12.mai, 2008

 

- Pengene brukes feil i Burma

Marthe Graf Jensen holdt foredrag om Burma

Fredag 28 mars fikk 10. trinn besøk av Marthe Graf Jensen fra Burma-komitéen. Hun var på besøk for å fortelle om Burmas politiske tilstand. Hvordan det var før, hvordan det er nå og hvordan det antageligvis kommer til å se ut. 10. trinn har i en tid nå jobbet med politikk og styring i andre land, og hovedsaklig Sør-Afrika og Burma. Dette var grunnen til at de inviterte Burma-komitéen. Vi så frem imot besøket, og alle hadde forberedt spørsmål.

Les hele saken - 1.april, 2008

 

Bandyturneringa i gang!

Årets bandyturnering droppes i gang!

Den årlige prestisjetunge innebandyturneringa ved Åmot ungdomsskole er i gang. Det skjedde da fire lag fra 10.trinn barket sammen. Etter mye dramatikk ble det første laget klarert for sluttspill i Rena Leir.

Les hele saken - 3.februar, 2008

 

SkulpturerBlokkdyr på ÅUS

Over en fireukers periode har elevene på 10.trinn jobbet iherdig med å file, hugge, skjære og finpusse frem sitt eget dyr, av en blokk Siporex. Mye arbeid ligger bak et vellykket sluttprodukt. Nå er arbeidet til de flittige elevene ferdig og de flotte skulpturene er for tiden utstilt på skolen. Ta en titt da vel..

Les mer - 8.november, 2007

 

Rapport fra De hvite busser

Kim og Jeanette leser dikt i Auschwitz Birkenau

Siste søndag i høstferien dro elevene på 10.trinn avgårde på 8 dagers tematur med "De hvite busser til Auschwitz". Nå tikker det inn reisebrev fra elevene via e-post. Les deres beretninger fra Polen og Tyskland.

Les mer - 17.oktober, 2007

 

Ane er reisende nummer 100 000!

Anne Lise Floor og Ane

Siden 1998 har elever på eldste trinn ved skolen vår ved en rekke anledninger reist på dokumentasjonsturer med Stiftelsen Hvite busser til Auschwitz. I høst reiser de igjen. I år feirer Stiftelsen Hvite busser til Auschwitz 15 års jubileum.  I den forbindelse fikk vi besøk av reiseleder Anne Lise Floor. Med seg hadde hun blant annet diplom og blomster til reisende nummer 100 000.. Ane Klemetsen Grindstad.

Les mer - 30.september, 2007

 

Forbereder seg til tematur

Jobber mot PolenturSiste søndag i høstferien legger 10.trinn i vei på 8 dagers tematur til Polen. Elevene er selvsagt forventningsfulle og lurer veldig på hva som venter dem. Sammen med stiftelsen "Med hvite busser til Auschwitz" ligger alt til rette for en spennende og lærerik tur. Denne uken startet elevene forberedelsene..

Les mer - 18.september, 2007

 

Sakene fra skolens hjemmeside, skoleåret 2005/2006 og 2006/2007 er knyttet til skolens "gamle" hjemmeside, før den ble redesignet:

| Saker fra trinnets to første år ved Åmot ungdomsskole |