Åmot ungdomsskoles nettsider!Elevrådsrepresentanter:
Brita-Siren Kroken Hagen
Lars Thingstad Wike

                                             
Klassekontakt:
FAU representanter:
Vara:

Kontaktlærere

Marianne Halvorsen
Olav Skjæret
Terje Engh Wiig


Teamleder:
Arne Vegard Sveen

 

 

NB! Ny hjemmeside lanseres 1.oktober.
Disse sidene er derfor ikke oppdatert for skoleåret 2007/2008

Til diverse informasjon og arbeidsplaner
NB! Vi har for tiden problemer med serveren og får ikke lagt ut lekser og arbeidsplaner.

Vant "ingeniørkonkurransen"

Det var en strålende dag da ordfører Ole Gustav Narud foretok den offisielle åpningen av Kjølskloppen I Natur- og kulturleden.  Blant dem som overvar seremonien, var elever fra 8.klasse som har både tegnet og gitt navn til Kloppen.
Les mer
21.juni, 2007

8.trinn med julevideo
I de siste dagene før juleferien har 8.trinn virkelig satt stemningen. De har nemlig spilt inn sin egen versjon av julesangen "En stjerne skinner i natt". Samtidig har de gjort som alle små og store artister gjør nå til dags - de har spilt inn musikkvideo! Hør og se 8.trinn sin egen tolkning av "En stjerne skinner i natt".
Se og hør
22.desember, 2006

Ny jenterekord!
Siste dag før høstferien betyr èn ting: Joggedag eller ”Skolemila”, som etter hvert har blitt det mer vanlige navnet.  Som under o-dagen tidligere i høst var det Jonas og Tina fra 8.klasse som dro det lengste strået. Sistnevnte sørget dessuten for en meget sterk løyperekord i jenteklassen.
Les mer
9.oktober, 2006

Tina og Jonas raskest
Mens 10.klasse var på begivenhetsrik klassetur i Polen og Tyskland, benyttet 8. og 9.klasse til en dag ut i det fri. Det meste av dagen var lagt til Rena Leir, hvor elevene i strålende solskinn fikk prøvd seg på å finne orienteringsposter blant busker og trær. Og raskest var elevene fra 8.klasse..
Mer fra o-dagen
19.september, 2006

Dette er 8.trinn!

14 dager er gått siden våre nye elever i 8.klasse møtte ved Åmot ungdomsskole for aller første gang. Den første tiden har gått fint og elevene begynner etter hvert å bli bedre kjent med både skolen og sine nye lærere.
Se mer av 8.klasse
31.august, 2006

Velkommen til nytt skoleår :)
Så var ventetiden endelig over. Etter en lang og god sommerferie var det på tide å sette i gang med et nytt og spennende skoleår. Ekstra spesielt var det nok allikevel for våre nye 8.klassinger. Ny skole, nye lærere og nye omgivelser.. Uansett, gamle eller nye elever: Velkommen til et nytt skoleår!
Les mer
22.august, 2006

Mattelink
Nettbasert oppgave om den franske revolusjon

 


Skoleruta

 


 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster