Åmot ungdomsskoles nettsider!


 

OL-bulletin nr. 10   

 

IOC-president Gerhard Heiberg? I utgangspunktet høres det helt usannsynlig ut. Men etter at Samaranch lanserte Heibergs kandidatur på Sea Side etter å ha inntatt et bedre måltid med Patriarch til maten er det ikke umulig. Om Heiberg ønsker det? Slik spør man ikke om. Når han blir lansert har han ikke noe valg. 

Katarina Witt gjorde jobben sin bra i går kveld. Så bra at hun ikke behøver å skjemmes over sitt comeback. Hun slo udyret Tonya Harding med opptil flere plasser etter pliktløpet. og Tonya Harding var, i hvert fall i følge henne selv og amerikansk presse, aktuell medaljekandidat. At skjønnheten Nancy Kerrigan skulle lede etter pliktløpet var ikke fullt så overraskende selv om det kanskje var andre som var større favoritter. Såpeoperaen ser ut til å gå mot slutten. 

Men forsatt er såpeoperaen topp nyhetsstoff for amerikanerne og overgår alt annet som skjer under OL. OL-Amfien er ikke stor nok for dem. Det var bare plass til 550 mediafolk i hallen. Men de kunne vel tenke seg å kaste ut publikum for at alle journalister som ønsket å følge dramaet på nært hold kunne få plass. I stedet måtte de velge løsningen med å intervjue hverandre (les: de som hadde vært inne i hallen).

Sikkerheten var satt i høysetet under denne delen av såpeoperaen. Selv om ingen ville fortelle hvor stor sikkerhetsstaben var. Det var svært mange svartkledde med internradio innimellom publikum. Og mange av tilskuerne kom for sent inn fordi sikkerhetssjekken var ekstra omfattende. Det tar tid å sjekke om pelskledde amerikanske damer har lurt med seg noe som kan være en sikkerhetsrisiko for løperne. 

Svartebørshaiene tjente gode penger i går. Billettene gikk fort vekk for 2-2500 kr. Selv om jeg ikke vet hva selvkost er betyr det uansett bra fortjeneste. En ung engelskmann uttalte at han så langt hadde tjent 60.000 kroner på å selge OL-billetter, og han regnet med å tjene minst 100.000 før søndag og avslutningsseremonien. Bra fortjeneste på 14 dager! 

Dette var siste bulletinen fra en som er midt oppi det. Vi har fortsatt svarte veier, men saltvannsbekkene i vegkanten er blitt borte og det ser ikke ut til at hele småfuglbestanden har gått dukken. For den som har styrt været har gjort en kjempejobb. Selv om det til tider har vært kaldt har det ikke vært så fint vær i distriktet i siste halvdel av februar siden

1947! Det året Lillehammer fikk tildelt OL var det grønt på Hafjell med varmegrader og regn. Men det var den gang. 

Og det kan bli mange år til neste gang det er OL i Innlandet.

 

 

 

                                                            240294ju.

 

E-post til Jan:
jan.utengen@amot.gs.hm.noVirksomhets-leder

Rådgiver

Spes.ped. koordinator

FAU-leder


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv |
English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!