Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Onsdag 18.juni var dagen kommet for våre to flotte 10.klasser. Tre innholdsrike år ved Åmot ungdomsskole skulle markeres med tradisjonell, høytidelig avslutning. Litt vemodig var det vel etter alle årene man har hatt sammen..


Daniel mottar vitnemålet.

Gymsalen var pyntet til fest og det samme var elever, foreldre, lærere og andre fremmøtte denne spesielle junikvelden. Ole Erik og Malene hadde fått oppdraget med å guide oss igjennom kveldens program, en oppgave de løste aldeles glimrende.  

Etter rektor hadde ønsket velkommen, gikk ordet til barneskolelærer Geir Prøven, som holdt dagens festtale. Med vekt på valgene man til enhver tid står ovenfor, satte han i gang mange tanker hos noen og enhver..

Etter talen var det tid for ”snurr-film”. Årets avslutningstur for 10.klassene gikk nemlig til Alten i Nederland og ved hjelp av iherdig redigering de siste dagene, fikk vi et flott 15 minutters sammendrag fra turen på storskjerm. Flott!

Vi fikk også en smakebit fra avslutningsprosjektet ”Medienes verden”. Her har elevene vært svært så kreative og resultatene var mange… og bra! Smakebiten vi fikk servert var tv-programmet ”Å”, som var meget dyktig laget og ikke minst svært moro! Sorry NRK og Tv2! Dette var mye morsommere enn noe av det dere har servert på lang, lang tid! I den ene sketsjen etter den andre fikk publikum trimmet lattermusklene! Kjempebra! Vi håper å få lagt ut smakebiter fra programmet ved en senere anledning.. følg med!

Snart var det tid for den høytidelige biten med utdeling av vitnemål. Det endelige beviset på at ungdomsskolen nå er et tilbakelagt kapittel..


Janja mottar vitnemålet.

Kvelden ble avsluttet med kaker, brus og kaffe i kantina. Etter hvert var tiden inne for å ta farvel. Vemodig… ja, men snart venter nye utfordringer, nye venner, nytt miljø, mange valg, hardt arbeid, mye moro og ……. Uansett – LYKKE TIL VIDERE ALLE SAMMEN! 

Bilder fra festen!


Bare Jonas mangler fra "Tv-Å-gjengen"..


Daniel, Lars Petter og Andre.


Mona og Nina i finstasen!


Olav, Ole Kristian og Terje.


Anne og Anne Caroline!

PS! Se litt av det våre avgangselever har opplevd i løpet av tre år ved Åmot ungdomsskole… 10A - 10B. Glem heller ikke å titte i vårt innholdsrike arkiv..

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster