Åmot ungdomsskoles nettsider!

 


Ja, etter at vi kom til hotellet, så Hanne og jeg oss om, og rotet frem det lille vi har av sakene våre. Så nå ser det ikke ut her!

Middagen skulle være på Royal Cristiania Hotel og det skulle være en fin middag. Så vi kledde på oss (vi hadde i tankene å shoppe litt først, men det ble det veeeeeeelldig lite tid til) og styrtet ut av rommet vårt. Men før det sølte Hanne balsam på alle klærne sine så hun måtte låne klær av meg!

Nå lå utfordringen i å finne veien til Karl Johan, men det greide vi. Så mens vi gikk ned gata, fikk jeg plutselig øye på Tomas Gjertsen, mens han satt på restaurant og var veldig sulten.

Vi ankom Cristiania til rett til, vi gikk inn og gjennomsnittsalderen sank med en gang.

Middagen var veldig fin, en tre retters Hotel Cristiania middag.

Forrett: Rødvinsmarinerte reker og avocado.

Det falt i smak hos meg, bare rekene, mens Hanne synes de var helt for jævlige (har aldri likt reker og på denne måten fikk hun snakket med den søte kelneren, som vi for øvrig kommer tilbake til, fordi han spurte hvorfor hun ikke hadde spist noe).

Hovedrett: helstekt lammefilet rettich og ristet sopp,

Lammefond parfymert med hvitløk

Og fløtegratinerte poteter.

Også veldig godt, men kjøttet var helt rått. Hanne spurte den søte kelneren om å få mer brokkoli, men fikk i stedet mer kjøtt.

Dessert: Ananas Sarah Bernard

Det vil si eggedosis med en anelse sherry, ananas biter, jordbær biter og is. Veldig godt!

Mens vi nøt desserten sang to damer opera. Nydelig for de som liker dette, men vi kunne greid oss uten.

Underveis gjennom hele middagen, fikk Hanne og jeg latterkrampe med jevne mellomrom pga. diverse småting som ikke egner seg for publikum. Derfor vil jeg si til alle vi delte bord med "unnskyld" og sende en spesiell hilsen til Grete og Alf fra OPUS i Bodø. Håper dere leser hjemmesida vår og send oss en mail!

Vi hadde en fast kelner hele kvelden, som egentlig ikke var noe å skryte av, han fulgte ikke hovmesteren, hørte ikke på hva vi ville ha, og ga oss alle sammen feil drikke. Men han hadde to bra egenskaper, han var veldig søt og sjarmerende. Det var vel derfor han fortsatt har jobben!

Skrevet av Jasna den 23.9 kl.00.50

 

Startside 
Damer og data

Foredrag
Jon Lilletun

Foredrag
Sandra Crapper

Workshop - IKT i grunnskolen

Workshop Åmot ungdomsskole
(Powerpoint)


Andre erfaringer:
Fra hotellet

Bilder

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!